Strona 7 z 17 PierwszyPierwszy 12345678910111213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 162

Temat: Limitowana Brera na AutoCentrum.pl

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Ale był czas kiedy to MB i inni byli do tyłu w stosunku do Alfy. Jasne że wybór jest prosty - Alfa. Za co płacisz w Alfie - może za to że będziesz mógł posiedzieć w aucie marki która ma super historie i ducha, w którym kierowca jest najważniejszy, a nie bezdusznej limuzynie. co takiego ma niby MB?

Użytkownik Romeo Avatar Matt21
    Mieszka w
    Szopie
    Auto
    Po-Jeep Grand Cherokee - luźno spasowany, wysokoobrotowy 1.6 TS

Domyślnie

Co ma MB? Wszystko co miec powinien i AR mu do piet nie dorosnie, a co ma nowa AR mozna zapytac, w sumie ma jedna wade tylko.... jest nią brak zalet. Pisanie ze AR góruje nad MB jest stwierdzeniem hymmm no nie wiem nawet 6 latek madrzej gada ;/. Szkoda słów.
    DIESEL POWER - BEZ DYMU NIE MA OGNIA !!
    Honda CBR 929 - DYMU BRAK OGIEŃ POZOSTAŁ

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Fajne uzasadnienie : wszystko co powinien to jest za to na poziomie 7 latka. Jeżeli Alfa jest taka do niczego to sprzedaj ją i kup kolejną taksówkę. Nowa Alfa ma styl i nie gorsze osiągi, wymień jakąś wadę

obserwator737
    Gość

Domyślnie

nie będę się rozpisywał ale co nieco można w niektórych MB znaleźć ciekawego...

Daniel156SW
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Matt21 Zobacz post
    Co ma MB? Wszystko co miec powinien i AR mu do piet nie dorosnie, a co ma nowa AR mozna zapytac, w sumie ma jedna wade tylko.... jest nią brak zalet. Pisanie ze AR góruje nad MB jest stwierdzeniem hymmm no nie wiem nawet 6 latek madrzej gada ;/. Szkoda słów.
    Tak jak ktoś już napisał, to kup sobie chłopie tą C-Klasse i daj spokój z taką gadką, jak dla mnie MB nie ma do Alfy polotu, czułbym się w takiej klasie C jak bogaty snob, zero stylu, zero klasy.. taksówka. W Alfie czuje się wyjątkowo, ma przysłowiową duszę i to jest najważniejsze, a nie przyspieszenie do setki gorsze o 0.5s, co to ma za znaczenie?? I nie gadaj że 159 to takie dno, bo jak już mamy patrzeć na testy i inne pierdoły, czego nie lubie to 159 prowadzi się najlepiej w swojej klasie, jest bardzo bezpieczna i przede wszystkim piękna...Poza tym jest to konstrukcja z 2005 a nowa C wyszła w sumie nie dawno.

Zauważyłem że takie marudzenie, wytykanie każdej słabostki AR to już codzienność na tym forum..Każda marka ma lepsze i gorsze czasy, Alfa po upadku odbudowuje markę, są ciężkie czasy na rynku, a wy byście chcieli żeby od razu przeskoczyli BMW itp o lata świetlne i nie patrzyli na potrzeby rynku.. brak mi słów.

Cytat Napisał obserwator737 Zobacz post
    nie będę się rozpisywał ale co nieco można w niektórych MB znaleźć ciekawego...
    Oczywiście mam na myśli porównanie C klasy do 159, CLS ma styl, to piękne auto ale nie o nim się wypowiadałem.

obserwator737
    Gość

Domyślnie

Daniel > spoko , ja nie do Tojego posta to pisałem

ViP Romeo Avatar puotek
    Mieszka w
    Rybnik
    Auto
    156FL Q2

Domyślnie

Może ja jestem jakiś nienormalny, ale mimo wszystko i tak wolałbym Brere od C klasy, Scirocco, TT, RX8 itp. i nie robią wrażenia na mnie te dziesiętne części sekundy o które Brera jest wolniejsza ani to, że jest gorzej wykonana ani też że jest ciężko, bo jakbym miał kupować autko dla sportu w tym przedziale cenowym, to i tak nie byłoby to żadne z ww.

Daniel156SW
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał puotek Zobacz post
    Może ja jestem jakiś nienormalny, ale mimo wszystko i tak wolałbym Brere od C klasy, Scirocco, TT, RX8 itp. i nie robią wrażenia na mnie te dziesiętne części sekundy o które Brera jest wolniejsza ani to, że jest gorzej wykonana ani też że jest ciężko, bo jakbym miał kupować autko dla sportu w tym przedziale cenowym, to i tak nie byłoby to żadne z ww.
    Nie jesteś nie normalny, jesteś Alfisti Swoją drogą, ja też bym tak zrobił..

cin_ek
    Gość

Domyślnie

to może już koniec wywodów o wyższości niemieckiej motoryzacji nad Alfą bo żadna ze stron nie przekona drugiej, a w zamian jakaś konkretna dyskusja nas Brerą Independent - swoją drogą dziwna nazwa czemu nie indipendenz?

Daniel156SW
    Gość

Domyślnie

Jestem za Bo od tego wytykania Alfie wad i marudzenia można jakiejś deprechy dostać ..
    Co do nazwy, Independent to niezależność nie?