Strona 211 z 234 PierwszyPierwszy ... 111161201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,101 do 2,110 z 2336

Temat: Opony Letnie

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Cytat Napisał Lethe Zobacz post

No cóż, mogłoby być lepiej. Ale koniec końców nie uważam aby była to tragedia
    obniżoy zawias uratował sprawę, całkiem OK to wygląda, nie spodziewałem się. MOże też wzrór felgi, do tego wydaje mi się że masz chyba jakieś mniejsze ET albo dystanse i koło wygląda dobrze. Tylko do czego te płetwy na bagażniku i nad szybą Ci potrzebne? Końcówkę wydechu tez byś bardziej trochę schował, widać rurę i za bardzo wystaje IMHO.

- - - Updated - - -

Cytat Napisał MatiMatteo Zobacz post
    Jaki profil opony polecacie na 18 cali? Zastanawiam się nad 45 lub 50.
    50 to za duży, 45 jest OK, a na zdjęciu wyżej masz 40 i to jeszcze z węższą oponą.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    .

Domyślnie

Spoilerek nad szybą bardzo fajny.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 - warto? preferuje opony o nieco bardziej sportowym charakterze

Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Takumi Zobacz post
    Spoilerek nad szybą bardzo fajny.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 - warto? preferuje opony o nieco bardziej sportowym charakterze
    gy f1 assy3 super, mam w 159. klei i do tego cicha. w giulietcie mam michelin pilot sport 4,ale dopiero od 3tyg wiec nie przetestowana mocno, jak narazie jednak tez wszystko super. bardziej sportowa to 4s.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Biała Podlaska
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDM 16V 191KM 395Nm

Domyślnie

Cytat Napisał epsonix Zobacz post
    obniżoy zawias uratował sprawę, całkiem OK to wygląda, nie spodziewałem się. MOże też wzrór felgi, do tego wydaje mi się że masz chyba jakieś mniejsze ET albo dystanse i koło wygląda dobrze. Tylko do czego te płetwy na bagażniku i nad szybą Ci potrzebne? Końcówkę wydechu tez byś bardziej trochę schował, widać rurę i za bardzo wystaje IMHO.
    W takim stanie kupiłem Bellę. Nie ukrywam, że lotki nad szybą chciałbym się pozbyć ale jeszcze nie wiem czy da radę to zrobić bez uszkodzenia uszczelki szyby. Zawias podobno był obniżony tylko z przodu, a tył to seria. Nie wiem ile w tym prawdy i też nie wiem jak to sprawdzić w prosty sposób. Oznaczeń na sprężynach nie doszukałem się.

Auto
    .

Domyślnie

ten naleśnik z klapy faktycznie nie pasuje, ale ten spojlerek z nad szyby wygląda naprawdę fajnie

Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Lethe Zobacz post
    W takim stanie kupiłem Bellę. Nie ukrywam, że lotki nad szybą chciałbym się pozbyć ale jeszcze nie wiem czy da radę to zrobić bez uszkodzenia uszczelki szyby. Zawias podobno był obniżony tylko z przodu, a tył to seria. Nie wiem ile w tym prawdy i też nie wiem jak to sprawdzić w prosty sposób. Oznaczeń na sprężynach nie doszukałem się.
    ta nad szybą to jeszcze tak nie kłuje po oczach, ale ta na klapie to powiem CI maskara. co do sprężyn, to w sumie po latach nawet standardowe mogły siąść, u mnie w JTDm tak było, po wymianie na nowe auto się podniosło wyraźnie.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar MatiMatteo
    Mieszka w
    Konin
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm

Domyślnie

Chce kupić opony letnie. Zastanawiam się nad 225/45 R 18 czy 235/45 R18. Na których będzie lepszy komfort ( najbardziej mi na tym zależy)?

Auto
    .

Domyślnie

Konia z rzędem temu kto serio poczuje różnice inną niż placebo między tymi rozmiarami. Fabryka zaleca 235 i tego bym się trzymał.

Moderator Quadrifoglio Verde Avatar magil
    Mieszka w
    LHR
    Auto
    Nuova Bravo, 159

Domyślnie

Ktoś jeździ na 18" Dębica Presto? Warto kupić opony tego segmentu do 159?

Użytkownik Rowerzysta Avatar ArcoMancino
    Mieszka w
    Mordor, korzenie z WGM
    Auto
    Giulia 2.0 pb 200 KM '17 Vulcano Black. Wcześniej 159 BN 1.9JTDm 8V '09 Grigio Titanio.

Domyślnie Opony Letnie

Ja wrzuciłem wczoraj Dębica Presto UHP2 r17 225/50 98y. Pierwsze wrażenia pozytywne. Nie zauważyłem, zeby odstawały od Goodyear Excellence, na których jeździłem ostatnie 4 lata. Zobaczymy jak dadzą radę na mokrym i jak sie bedą zużywać [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk