Witam wszystkich forumowiczow. Mam pytanie jak w temacie. Jaka plyte potrzebuje do mojej alfy do nawigacji. Mozliwie najnowszy software... Szukam w necie i nic...
Witam wszystkich forumowiczow. Mam pytanie jak w temacie. Jaka plyte potrzebuje do mojej alfy do nawigacji. Mozliwie najnowszy software... Szukam w necie i nic...
Słabo szukasz. Temat na forum o sofcie http://www.forum.alfaholicy.org/159_...onnect-48.html
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo" - Jeremy Clarkson
Pomogłem?Dodaj punkt reputacji
(gwiazdka pod postem)
Dzieki.....
A moze kolega mi napisac jak wszystko robic bo jestem zielony jak trawa w tych sprawach. A na tych cd to sa mapy tez???
Mapa jest osobno. Do Connect Nav masz tzw setup cd, gdzie można zmienić m.in. język nawigacji oraz cd z softwarem, który służy do wgrania aktualizacji systemu. Wszystko jest opisane w tym temacie w którym ci podałem,łącznie z linkami do ściagnięcia w/w rzeczy. Ogółem to nic trudnego, ale trzeba uważać, bo już paru kolegów z forum uwaliło navi przez błędy przy aktualizacji. Jak nie znasz się na tym w ogole polecam gdzieś podjechać do jakiejś firmy co to ogarnia
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo" - Jeremy Clarkson
Pomogłem?Dodaj punkt reputacji
(gwiazdka pod postem)
Na tym chomiku sa 2 aktualizacje. Do fiata i do AR. Ja mam ar159 jaki soft wybrac?
Poczytaj łaskawie podlinkowany temat.
Dzieki za wypasiona odpowiedz..
Dziekuje bardzo...