Przerobiłem już kilka warsztatów i jedyny, z którego byłem szczerze zadowolony to Auto Serwis Wadowicka. Radzą sobie z każdym problemem i robią to porządnie bez ściemy.
Przerobiłem już kilka warsztatów i jedyny, z którego byłem szczerze zadowolony to Auto Serwis Wadowicka. Radzą sobie z każdym problemem i robią to porządnie bez ściemy.
I pierwszy post na forum jest pochwałą dla owego warsztatu, bardzo wiarygodna opinia.
Szukam konkretnego mechanika od JTD w małopolsce, wszyscy u których byłem rozkładają ręce. Potrzebuje prawdziwego fachowca.
Wiele osób nie widzi pewnej zależności. Albo ma być dobrze, albo ma być tanio. W zasadzie nie można połączyć jednego i drugiego. Dobrej jakości usługa się ceni.
Gdyby ktoś szukał usług z zakresu renowacji lakieru, położenia powłoki ceramicznej lub innych usług związanych z pielęgnacją wnętrza i karoserii, to odsyłam do zakładu przy Samuela Lindego 5. Tutaj wrzucam cennik: https://detalblysk.pl/oferta/myjnia-reczna-detailingowa
Ma ktos jakies doswiadczenia ze sprawdzianiem samochodu przed zakupem w Automobile Torino Kraków? Na googe niby ocena dobra jako serwis ale jak pytalem na innym forum to mi powiedziano nie jedz do ASO bo tam tylko leca wedlug listy rzeczy do sprawdzenia nie majac pojecia co robia.
Ewentualnie sa jakie alternatywy?
Ostatnio edytowane przez twar ; 17-07-2018 o 14:35 Powód: poprawa skladni zdania :)
Automobile Torino to były Viamot. Mechanicy z dużym doświadczeniem. To dobrze, że mają listę. Przynajmniej nie powinno im nic umknąć.
Ja byłem ostatnio w Autka.pl i z oceną końcową jeszcze się wstrzymam ale na razie mogę Ci powiedzieć, że jeśli chodzi o oględziny, dość wnikliwie oglądają.
Też pierwsze słyszę, żeby praca z check list była czymś dyskwalifikującym w pracy warsztatu i mechanika. Ja swoje auto sprawdziłem w ASO i od razu wiedziałem co będzie do roboty. Polecam Ci warsztaty, które trzymają się procedur!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nieee GTVke robiłem ale zakupy też...![]()