Chętnie zaciągnę Stelwiusza na hamownię - niech chociaż roczek minie od zakupu. Poza tym - nie twierdzę, że box na zawsze pozostanie pod maskę - po gwarancji raczej rozejrzę się za czymś poważniejszym![]()
Chętnie zaciągnę Stelwiusza na hamownię - niech chociaż roczek minie od zakupu. Poza tym - nie twierdzę, że box na zawsze pozostanie pod maskę - po gwarancji raczej rozejrzę się za czymś poważniejszym![]()
Takie info nt różnic w silniku 200 i 280 z alfaowner:
Dodam tylko, że mvs można znaleźć w takim świstku, który się nazywa "certyfikat gwarancji" (u nas jest bez kropek).All 2.0L GME engines have two cooling circuits.
As for hardware differences, it depends.
The 200hp engine with code "0" (cars with MVS codes 620.*R0.0) is, hardware-wise, identical to the 280hp engine with code "1" (MVS codes 62[0,1].*[R,A]1.*).
In late 2017, a new version of the 200hp engine was introduced, with code "9" (MVS codes 620.*R9.0). This version does not have any of the hardware necessary for EGR.
Ja mam auto z lipca 2017 i mam 620PR00, więc chyba jeszcze taką samą.
Czy ten egr to istotna dla tematu różnica to nie wiem.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Trevor ; 18-07-2018 o 12:06
Ojtam ojtam, ostatnio ktoś wrzucił rozpiskę bezpieczników. Wyciągasz bezpiecznik od ABS, siada cała kontrola trakcji i nawet 200KM poleci bokiem.
Aaaa, no tak. To pozostaje kwestia Q4, czy jest takie samo, czy np. 280KM dostawały coś mocniejsze. W Żulii wszystkie podzespoły już fora zagraniczne zweryfikowały, zostawała tylko kwestia wnętrzności silnika.
ABS pozwala zachować kontrole nad autem podczas hamowania