Po vinie tzn pijesz wino odpalasz eper wpisujesz Vin i jushczasem się udaje że podaje kod koloru a potem ujek Google i jush
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Po vinie tzn pijesz wino odpalasz eper wpisujesz Vin i jushczasem się udaje że podaje kod koloru a potem ujek Google i jush
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Poci się strona rozrządu dokładnie obudowa silnik 2.0 ts 164alfa , trzeba głowice ściągać czy wystarczy uszczelnić obudowe rozrządu ?
Zabieram się za wymianę drążków kierowniczych i teraz pytanie czy są tam jakieś podkładki zabezpieczające czy montaż na klej? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji.. :/
Edit. Chodzi oczywiście o 164
Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Bates911 ; 08-10-2018 o 13:07
Witam jako były posiadacz 166, a to moje pierwsze pytanie jako jeszcze świeżego posiadacza 164
Oglądałem filmiki na YT i dużo, jeśli nie większość 164 2.0 V6 Turbo ma wskaźnik ciśnienia doładowania po lewej stronie zegarów. Ja tam mam napięcie ładowania - jest to możliwe, czy zegary zmienione na inną wersję silnikową?
No i od razu drugie: jeśli EPER nie znajduje VINu, to gdzie szukać jakichś danych dot. samochodu ( kolor, dokładna data produkcji, itp.) ?
Pozdrawiam![]()
Give me back the eighties!
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
Kecaj to ta z Tarnowskich ?
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Nio umówiłem się na poniedziałek z pacjentem a ty ja kupiłeś w niedzielę hahaha
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Warto było ?
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
W niedzielę oglądałem, i dobiłem targu, sfinalizowałem w poniedziałek - zgadza się.
Czy było warto - to się okaże, zrobiłem nią może z 25km, z czego 20 w śniegu na letnich oponach.
Ideałem nie jest, ale cena też była jaka była. Myślę że da mi dużo radości przy odrobinie włożonego serca![]()
Give me back the eighties!
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.