nie wiem co ty kupiłeś, gdzie i za jakie pieniądze, ale powinno cię to nauczyć porządnie sprawdzić auto przed następnym zakupem.
nie wiem co ty kupiłeś, gdzie i za jakie pieniądze, ale powinno cię to nauczyć porządnie sprawdzić auto przed następnym zakupem.
Tak to jest pewnie okazja była ktoś pojeżdził 4 lata i chciał na szybko sprzedać bo już się dwumasa odzywała chamulce się skonczyły był problem z rozruchem itp. a tak by dobrze poszukał i z tego rocznika by kupił za 20tyś ze wszystkim sprawnym swoją drogą poprzedni urzytkownik wiedział jak jest i dziwi mnie że ktoś tak sprzedaje auto sam bym niesprzedał w takim stanie chyba że na części, i świeta będą skromne w tym roku, ale co tu się dziwić jak ja nie ras sam miałem że ktoś wysłał lampę z anglika i niechciał pieniedzy odac zdarza się.
40000tys temu dwumasy nie bylo slychac z odpalaniem tez nie mialem problemow.to alfa poprostu.w 7 lat starszej almerze z przebiegiem 400000 nie mialem tyle problemow.
Sporo.
Brudno pod maską to norma, ale tutaj po prostu widać ten przebieg.
A miałeś volvo....
i wcale nie drwię. Uważam Alfę 159 za największą swoją porażkę. To czwarta moja Alfa i najgorsza. To w ogóle mój najgorszy samochód porównywalny z moją pierwszą wpadką 20 lat temu zwaną Audi V8.
Gdy Alfa stoi w serwisie gdzie jest Romeo? Szuka części...
Bo alfy to ładne ale delikatnie auta.
Patucha nie trzeba oglądać z każdej strony. To auto do którego wsiadasz i jedziesz a nie zastanawiasz się czy odpali [emoji23]
Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka
Dla mnie alfa to zlom.robie sprzedaje,kupuje D5 albo passata.zamykam temat.
I właśnie stąd biorą się negatywne opinie na temat samochodów Alfa Romeo![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10