Napisał
RalfPi
6) Spalanie uzyskane średnio z całej jazdy (trochę po mieście 10km, trochę drogami do 100km/h 20km, na autostradzie 130km/h (20km) i kilka zdrowych przyspieszeń (w tym do 170km/h na autostradzie w zakręcie... RWD dało o sobie znać..) i spalanie wyszło około 6.5l/100km. Tereny wyżynne (tzn. stosunkowo sporo wzniesień). Tryb Ecopro z gazem obchodziłem się delikatnie. Pomiar na komputerze (felgi bodajże 16 i koła baloniaste). Spalanie pewnie przy 130km/h i długiej drodze można osiągnąć spokojnie w okolicy 6l (tak na moje oko - w jedną stronę miałem 5l (ale jest trochę z górki), w drugą około 7.5l.
7) Prowadzenie - ciężko się przyczepić i też ciężko ocenić jednoznacznie, ale z pewnością dobrze się prowadził - za kółkiem nie jestem "ostry jak brzytwa" cytując klasyka, więc naprawdę ciężko mi ocenić.
8) Z wad, to przy 130km/h czyli normalnej prędkości autostradowej słychać taki nieustanny szum - efekt niedomkniętej szyby - trochę to przeszkadza (bo silnik ma około 2100 rpm przy 130 :O ). Nie wiem o ile licznik przekłamuje.