No i namowiles hehe będziesz Sławku miał gorący telefon w weekend![]()
No i namowiles hehe będziesz Sławku miał gorący telefon w weekend![]()
Ja nie mam czasużeby to robić na pewno trzeba mieć cierpliwość i chęci. Jak nie radzisz sobie z delikatną robotą i nie masz cierpliwości to jest duże prawdopodobieństwo że coś połamiesz
zawsze takie ryzyko istnieje. Ja na dziesiątki kompletów miałem bodaj dwie wpadki gdzie wydawało mi się że mam wprawę a jednak plastik strzelił.
Rękawica podjęta zobaczymy jak to wyjdzie pytanie bo wiem że u Tomaza robiłeś lampy i malowales również środki na czarno które elementy zostały przez ciebie pomalowane i jakiej farby do tego uzyles??
Malujesz wszystkie elementy poza koszem soczewki, który jest zintegrowany z odbłyśnikiem drogowych. I jest to raptem to wypełnienie lampy przy samym szkle. Jak wyciągniesz to zobaczysz. Lakier nie ma znaczenia. Zwykły czarny mat. Dobrze wyczyścić/odtłuścić i kilka warstw lakieru.
Marek chce do siebie do przed fl wrzucić ringi jakiej średnicy je dobrać? Mają być minimalnie większe od soczewki?
Soczewka jest 63mm.
Ale proszę Cię nie rób takiej wioski....
Wyszło naprawdę elegancko. Czy ringi to wioska? Rzecz gustu. Jak dla mnie pasowałyby, choć fanem wiejskiego tuningu nie jestem![]()
AR 166 2.5V6
AR 166 2.4R5
Moim zdaniem też ładne białe ringi w około soczewki wyglądały by naprawdę nieźle
Tutaj ktoś robił, https://www.youtube.com/watch?v=UXqRmFp6pCc&t=257s cały pokaz dyskotekowy. DLR moim zdaniem tylko do kierunkowskazów.