Do sedanów jest łatwo zdobyć, do sw BRAK, ale pogadałem z Heko i mogą dla nas zrobić, ktoś reflektuje?
Do sedanów jest łatwo zdobyć, do sw BRAK, ale pogadałem z Heko i mogą dla nas zrobić, ktoś reflektuje?
Alfa jest jak piękna i namiętna kobieta....
z tą różnicą, że Alfa jest tańsza w utrzymaniu
Była: 156 2.0TSJest: 159 sportwagon 2.4jtdm 200hpDusza by chciała: Stelvio Quadrifoglio
A jak cena by tego zestawu była?
A jak 159 z takimi owiewkami się prezentuje?
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
tak wyglądają, co do ceny zapewne nie wiecej niz na stronie, jak wyglada na sw dowiem się jak założę na swoją za jakieś 3 tygodnie bo poza krajem jestem
https://e-heko.com/pl/searchquery/al...5?url=alfa,159
Owiewki to mi się zawsze będą kojarzyć z tym, że mój ojciec pchał to to do każdego swojego poloneza (także chyba mam awersję)
Ale zapytam czysto z ciekawości - montujecie to dla "ozdoby" czy jednak jakiś aspekt praktyczny (np. jeździcie z lekko uchylonymi szybami)?
jestem przeciwnikiem wszelkiej maści pseudo ozdóbek i robienia choinki z samochodu, chodzi o sprawy praktyczne
Rozwiązanie sprawdza się bardzo dobrze, kiedy np. stoimy w czasie deszczu na unieruchomionym silniku - wówczas lekko uchylamy szyby i nie zaparowują nam szyby w samochodzie, a jednocześnie nie pada nam do środka - jeśli chodzi o wygląd, mi pasuje, tylko pod warunkiem, że owiewki są "dymione"- oczywiście, to zawsze pozostanie kwestią gustu.
Ostatnio edytowane przez dragon65 ; 20-02-2019 o 08:35
Rozumiem, że do przednich bocznych szyb w SW pasują te od sedana, a problem jest tylko z tylnymi?
o ile wiem to tak, tylnie mają inny kształt u góry ze względu na inny opad dachu
wieś tańczy. wieś śpiewa. kup sobie jeszcze do kompletu nakładki na pasy. do Lanosa może pasują ale do alfy?
Generalnie takie posty powinienem wywalać z odpowiednią informacją w profilu użytkownika, jednak ten zostawiam jako ostrzeżenie dla wszystkich. Krytyka jest dobrze postrzegana, jeśli jest konstruktywna. Niektórzy jak widać cenią praktyczne rozwiązania.
- magil
jeśli w niestosownym tonie to sorry, ale jedyne z czym kojarzą mi się owe owiewki, to wczesne lata 90-te i tuning a'la remiza.
Ostatnio edytowane przez WinnieThePooh ; 20-02-2019 o 15:05 Powód: refleksja po pogżeniu palcem przez admina :P