Kupiłeś go może na allegro? Bo wisiał niedawno i się nad nim zastanawiałem [emoji6]
Pewnie jakaś specjalna wersja skoro wskazówki czerwone
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
Kupiłeś go może na allegro? Bo wisiał niedawno i się nad nim zastanawiałem [emoji6]
Pewnie jakaś specjalna wersja skoro wskazówki czerwone
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
wg ePera jest Availability: Replaced product i nie ma zadnych linków do aut w których był oficjalnie stosowany. Zgaduję że to wersja z jakiś prototypów, wersji przedprodukcyjnych?
[MENTION=80719]marekkoczta[/MENTION], pytanko trochę w temacie a trochę nie. Skoro grzebałeś w swoim liczniku masz pewnie wiedzę jak on wewnątrz jest zbudowany. da się przełożyć obrotomierz z prędkościomierzem? nie ma bata, nie mogę się przystosować po 24 latach jeżdżenia autami w których byłona odwrót, a do tego jeszcze co jakiś czas śmignę Giuliettą żony czy jakimś autem z wypożyczalni, i wiecznie się gubię![]()
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 04-03-2019 o 22:14
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Przełożyć sie da ale nie będzie działać przecież tam jest inna elektronika może na upartego jakoś kabelkami .....................
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Druciarstwo i nic wiecej
Std. każdy licznik ma chyba równy podział czyli np. każde 10 km, to 1 cm ruchu wskazówki (tak jest czy się mylę?).
Natomiast we wstawionym liczniku z czerwonymi wskazówkam podział nie jest równy, czyli początek jest np. 10km=1cm, a później 20km=1cm itd.
Stąd powyższe pytanie.