Tak- może być opalankoWiem z doświadczenia, że jak planów jest za dużo to ludziom się odechciewa. Dlatego jeden przejazd czy rajd wystarczy, a poza tym niech matki i dzieci też coś mają z morza
Zwierząt ośrodek nie akceptuje.
Tak- może być opalankoWiem z doświadczenia, że jak planów jest za dużo to ludziom się odechciewa. Dlatego jeden przejazd czy rajd wystarczy, a poza tym niech matki i dzieci też coś mają z morza
Zwierząt ośrodek nie akceptuje.
Witajcie.
Wygląda na to, że nie uda mi się tu dotrzeć przed piątkową wieczorom . Jeśli moja żona pójdzie ze mną, to jeszcze nie wie dokładnie. Zależy również od pogody....)) ...
Jeszcze trochę czasu do zlotu jest. Może wszystko się ułoży i bez problemów przyjedziesz![]()
Ja przyjadę lecz niestety nie 166. Wpadnę 145 jako kibic Waszych maszyn![]()
Jak to zwykle u mnie bywa ja auto ogarniam moment przed zlotem, taka nowa tradycja chyba. Rok temu odebrałem je z warsztatu kilka dni przed Busso Owners, przy zeszłorocznym 166 w dzień zlotu jeszcze pod maską dłubałem a teraz dopiero jutro wyjeżdża z warsztatu![]()
Dzisiaj dostałem informację, że 22go wyjeżdżam na statek, co jest jednoznaczne że mnie nie będzie. Marku czy jest szansa na jakikolwiek zwrot za opłacony pobyt czy niestety kasa przepadnie?
Jest:
Alfa Romeo 166 3.2 V6 TI 2005 Q2 & Kawasaki ZX7R 1998
Alfa Romeo 147 1.9JTDm TI 2007
Była:
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2000
Kasa przepadnie. Może ktoś przyjedzie za Twoje miejsce, to wtedy się dogadasz.
A co tu taka cisza?Jakiś plan, rozkład jazdy mamy?
![]()
Każdy szykuje jakąś bombę niespodziankę
ja na ten przykład przywiozę piasek z nad morza![]()
Do ośrodka można przybywać od 15:00. Ja na pewno będę później. Nie zdążę przyjechać wcześniej. Na jeden z dni planuję rajd. Reszta jak to ktoś napisał "na opalanie"![]()
Sławek przywiezie piasek, ja też coś będę miał![]()