Biedronkowe ponad pół roku.Nadal spisują się b.dobrze.
Biedronkowe ponad pół roku.Nadal spisują się b.dobrze.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
Hej.
Co konkretnie polecacie na tył?
Już któryś raz kupuję wycieraczkę z allegro, i za każdym razem zbiera słabo albo skrzypi. Nie widziałem też nigdzie wycieraczki na tył droższej niż kilkanaście złotych, a to z góry wiadomo, że będzie zbierać kiepsko.
Wymień sama gumę
Oryginały po 98 zł
https://www.autosklep24.pl/pl/p/Pior...1805141-/28464
Mam kilkanaście kompletów
Zapraszam![]()
Kiedyś kupiłem całe wycieraczki GoodRain i pamiętam, że wyjątkowo długo nie skrzypiały (kilka miesięcy)
- - - Updated - - -
A od tamtego lata używam Oximo. Bardzo dobrze zbierają, choć w zimie tak stwardniały, że myślałem że je wywalę. Skakały i słabo zbierały. Wraz z nadejściem dodatnich temperatur doznały samonaprawienia się. Wycieraczki na dodatnie temperatury.
Ostatnio edytowane przez magil ; 30-04-2019 o 13:08
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Parę dni temu wymieniałem samą gumę w tylnej wycieraczce (niemiecka ALCA za 8 zł).
Przeczytałem wyrywkowo z 30 stron tego tematu i nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Chyba czas na własne testy.
No nie ma, bo każdy ma szybę i ramiona wycieraczek w innym stanie.
Ja w swoim aucie ostrożnie i delikatnie „dogiąłem” ramiona wycieraczek, zgodnie z jakimś tam poradnikiem na youtube - tak żeby guma była prostopadle do powierzchni szyby i przyznam ze chrobotanie ustąpiło, także cos w tym jest