Dokladnie.. I w stanach jakos salonie zrobic opcje dodania Android Auto tym u ktorych byla taka mozliwosc.. serio nie rozumiem ich polityki.. nawet mazda w kilkuletnich autach dodane mozliwosc doinstalowania a aucie android auto.. jeszcze zeby to byla jakas mega trudno opcja.. a to tylko wymiana huba + aktywacja.. mysle ze serwis bylaby zadowolone..
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Jakby była taka możliwość to bym chętnie dopłacił i wymienił w ASO nawet cały ekran/radio. Chyba że by to kosztowało jakieś chore pieniądze, z tego co mi się obiło o uszy nowy w ASO 6 tysięcy.
w usa od lipca 2017 wkladali nowe radia i sprzedawali auta jako aa/acp prewired i tam po prostu aktywowali aa/acp w 2018r. w eu sprzedawali auta ciagle ze starymi radiami wiec sprawa jest trudniejsza i droga.
wszystko sie zgadza, jestes szczesciazem zalapales sie na pierwsze nowe radia. w europie zaczeli wkladac nowe radia gdzies w drugiej polowie listopada 2017. ale tak, fajnie byloby gdyby oferowali oficjalna sciezke updatu. czemu nie chca, nie mam pojecia, moze maja to gdzies a moze nie chca grzebac w aucie (wymiana huba)?
niewytlumaczalne potem stoja na placu auta 2 lata starsze rocznikowo
Wczoraj przestał mi działać AA, tzn uruchamia się po podłączeniu, ale tylko na telefonie, na ekranie samochodu AA nie widaćodinstalowałem, zainstalowałem ponownie (wersja 4.5.592854) i ciągle to samo. czasami, na krótka chwile pojawia się na ekranie, ale ponownie znika. na telefonie się uruchamia. telefon to galaxy S8 i do tej pory wszystko działało super. Macie jakiegoś pomysła co zrobić, żeby naprawić?