Zapraszam do sklepu: https://shop.stuff4car.com/
Przypominam że dla alfaholików 10% zniżki z kodem rabatowym Alfaholicy.
Zapraszam do sklepu: https://shop.stuff4car.com/
Przypominam że dla alfaholików 10% zniżki z kodem rabatowym Alfaholicy.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
to jest niestety temat dziwny. wszyscy klienci ktorzy maja maile na gmail tego doswiadczaja. sprawdzalem wysylke maila ze sklepu na konto testowe dla oceny spamu wygenerowane na mail-tester.com i dostaje rating 9/10 i ogolnie praktycznie wszystko tip-top. nie mam pojecia czemu gmail mnie nie lubi. mam nadzieje ze jak zaczna ludzie oznaczac moje maile jako nie-spam (pewnie musieliby to robic albo na webowym kliencie poczty, albo moze apce poczta gmail) to gmail sie kapnie ze jestem OK.
z ciekawosci, dostawaliscie maile od imoje/ING co platnosci zy tez ladowaly w spamie? jeden kolega pisal ze nie dostal i mu dosylalem linka jak nie udala sie platnosc (problemy z tokenem do konta ktorych stale doswiadcza w necie), ja natomiast w swoich testach dostaje takie maile od ING z linkiem do ponowienia platnosci. moze gmail tez nie lubi ING ?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
W sb odwiedziłem stuff4car w Bielsku Białej, instalacja wyłącznika start/ stop przeprowadzona przez samego epsonixa zajęłą może 3 min. wraz z wjazdem do garażuProfesjonalne podejście i jeszcze kawę dostałem!!
Poza tym ogarnął mi kilka innych spraw o których w innym wątku... Polecam szczerze!!
Urządzenie zamontowane i działa zgodnie z oczekiwaniami. Montaż istotnie bardzo prosty, dodana łyzeczka do opon rowerowych to świetny pomysł i juz ma zastosowanie w pakiecie rowerowym "I" pomocy.
Ogólnie zewnetrzne wrażenia organoleptyczne - widać porządnie wykonane, plastik w dotyku porządny i wtyczki tez nie syfiaste jak u chińczyków zwykle bywa.
Czekam na coś do wyciszenia różnych alarmów, których najnizsze poziomy i tak są denerwująco głośne i inaczej niz z poziomu radia nie mozna z tym nic zrobic.
Dezaktywator SS zamontowany, sprzęt profeska a montaż banalnie prosty. Już zapomniałem o funkcji S&S tak że polecam wszystkim którym to uprzykrza jazdę.
dzięki za miłe słowa, starałem się zeby było tip-top i plug&play.
daję znać że na rynek USA niektóre auta potrzebują ciut zmodyfikowanej wersji - następna produkcja będzie takich które obsłużą wszystkie auta, a te obecne można przerobić więc tragedii nie ma. Problem wynikł stąd że w USA dodali jeszcze jedną linie do sterowania SS, z tym że nie ma jej narysowanej na żadnym schemacie - mam 11 schematów ze SS z eLearna i jakiegoś innego programu od dealera, dla wersji USA Giulii/Stelvio/2.0/Q, do tego dla UK, dla EU, różne roczniki i tam nigdzie nie ma tej linii (a na jednym nawet nie ma wyłącznika w miejscu schematu gdzie na innch jest!). Panele w EU też w żadnym roczniku czy wersji nie mają pinu tam obsadzonego. No i tak FCA rzuca człowiekowi kłody pod nogi brakami w schematach i wymyślaniem na US innych wariantów.
Narazie moje statystyki są 50% szans na no problem w autach z USA - 1 user 2017 Giulia Ti USA działa obecna wersja, 1 user 2017 Giulia Q USA nie działa (auta wyprodukowane w odstępie mniej niż miesiąca, mają te same panele i oba dodatkową linię SS) - musiałem zrobić modyfikację, ale to nie problem. Myślę że tu nowszy firmware mógł powodować że działa już z pominięciem tej linii (unifikacja firmwarów z wersjami EU?)
W razie czego przy zamawianiu dajcie znać, zanim nie wyprzeda się obecny batch w EU nie upgraduje wszystkich całość produkcji jest w pudełkach, potestowana, popakowana itp a jak mam co robić innego. Póki co na USA przygotowuję tylko trochę egzemplarzy z modem (mam zamówienie na 20szt od dystrybutora)
No i zapraszam do kupowania, gdzie tych 25 którzy tak się zapisywali? z tej listy to chyba 7 kupiło. Kod rabatowy wiecznie działał nie będzie![]()
[MENTION=20089]epsonix[/MENTION], ja kupię na pewno jak tylko moje Stelvio dotrze do Polski. Produkcja rusza za 2 tygodnie![]()
Muszę przyznać, że taka informacja to trochę smutna sprawa, zwłaszcza gdy ktoś się angażuje i wykonuje naprawdę dobry produkt - nie spotkałem do tej pory czegoś podobnego p&p w innych samochodach.
Skoro po rozpoczęciu wątku był tak duży entuzjazm, to co się wydarzyło po ukończeniu projektu, czy to taka nasza narodowa przypadłość skoro 70% deklarujących nagle przestaje być zainteresowanych.
Bądźmy poważni i jeżeli składamy jakąś deklarację to ją dotrzymajmy, dla osoby która angażuje swój czas i tworzy coś pożytecznego to raczej nie jest impuls do tworzenia nowych ciekawych rzeczy.