Strona 14 z 19 PierwszyPierwszy ... 45678910111213141516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 183

Temat: Wyłączenie start/stop

Użytkownik Znawca Avatar prezes-tk
    Mieszka w
    Siemianice/Słupsk
    Auto
    Były: 2 x AR 166 2,4 20v, AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 2,4 20v, Giulia Super 2.0T. Obecnie inna marka.

Domyślnie

Wracam z urlopu w niedzielę i zgodnie z deklaracją nabywam deaktywator SS. Możesz nawet już zapakować. Tak jak pisałem na priv.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Dziękuję wszystkim którzy kupili dezaktywator a jeszcze tym bardziej tym (duża część z Was) którzy wysłali komentarze odnośnie działania sklepu, sugestie itp. Kilka poprawek już jest dzięki Wam, wkrótce będzie rozwiązana sprawa kwalifikowania maili jako spam np na gmailu, już wie gość od strony w czym problem, działa właśnie (niestety przez to uruchomienie sklepu na EU się znów przesuwa).
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Stelvio Quadrifoglio, Giulia Veloce 280HP Q4

Domyślnie

Paczka dotarła, wszystko sprawnie, bardzo dobrze jakościowo. Instalacja plug&play w 2 minuty i zapominamy o S&S. Polecam

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    Alfa Romeo Stelvio

Domyślnie

Cytat Napisał epsonix Zobacz post
    Dziękuję wszystkim którzy kupili dezaktywator a jeszcze tym bardziej tym (duża część z Was) którzy wysłali komentarze odnośnie działania sklepu, sugestie itp. Kilka poprawek już jest dzięki Wam, wkrótce będzie rozwiązana sprawa kwalifikowania maili jako spam np na gmailu, już wie gość od strony w czym problem, działa właśnie (niestety przez to uruchomienie sklepu na EU się znów przesuwa).
    Może jakiś fanpage na Facebook.. sporo osoba nie zaglada na fora.. Ja muszę w końcu zamówić nie mogę się ogarnąć ostatnio:/

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Użytkownik Znawca Avatar prezes-tk
    Mieszka w
    Siemianice/Słupsk
    Auto
    Były: 2 x AR 166 2,4 20v, AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 2,4 20v, Giulia Super 2.0T. Obecnie inna marka.

Domyślnie

Ja już również od pół godziny nie mam kłopotu z zapominaniem wyłączania SS. Produkt wykonany wzorcowo, tak samo zapakowany. Czekam na kolejne propozycje. Może jakiś przełącznik DNA-R własnego pomysłu i konstrukcji. Może być na wymianę za zdemontowany oryginał.

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    RZ
    Auto
    Stelvio 2018 Sport TI

Domyślnie

to samo potwierdzam- pełna profeska! moduł wykonanie opakowanie - niech się inni uczą jak ma to wyglądać!

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    -

Domyślnie

Również potwierdzam świetną jakość.
    Dzięki.

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Stelvio 280

Domyślnie

Dziś zamontowałem, działa super. Dzięki

Użytkownik Rowerzysta Avatar Peterr
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Stelvio 280 KM

Domyślnie

Cytat Napisał epsonix Zobacz post
    Zapraszam do sklepu: https://shop.stuff4car.com/
    Przypominam że dla alfaholików 10% zniżki z kodem rabatowym Alfaholicy.
    Brawo! Świetna robota.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Cytat Napisał niegowic Zobacz post
    Może jakiś fanpage na Facebook.. sporo osoba nie zaglada na fora.. Ja muszę w końcu zamówić nie mogę się ogarnąć ostatnio:/

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
    dojdziemy i fo tego, lista priorytetow jest dluga a na fb potrzebuje dodatkowy czas, ktorego teraz bie mam (spie po 4-5h od miesiąca)

- - - Updated - - -

Cytat Napisał prezes-tk Zobacz post
    Ja już również od pół godziny nie mam kłopotu z zapominaniem wyłączania SS. Produkt wykonany wzorcowo, tak samo zapakowany. Czekam na kolejne propozycje. Może jakiś przełącznik DNA-R własnego pomysłu i konstrukcji. Może być na wymianę za zdemontowany oryginał.
    co masz na mysli jesli chodzi o przełącznik? jednemu koledze przerobilem zwykly dna na taki ze race jest po nacisnieciu w miejscu gdzie jest przycisk od amortyzatorow - imho wygodniejsze to jest choc wyklucza auta z amortyzatorami regulowanymi. cos takiego czy cos bardziej customowego masz na mysli?

- - - Updated - - -

pozostalym kolegom dziekuje za cieple słowa i ciesze ze ze wszystko pasuje.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.