Wracam z urlopu w niedzielę i zgodnie z deklaracją nabywam deaktywator SS. Możesz nawet już zapakować. Tak jak pisałem na priv.
Wracam z urlopu w niedzielę i zgodnie z deklaracją nabywam deaktywator SS. Możesz nawet już zapakować. Tak jak pisałem na priv.
Dziękuję wszystkim którzy kupili dezaktywator a jeszcze tym bardziej tym (duża część z Was) którzy wysłali komentarze odnośnie działania sklepu, sugestie itp. Kilka poprawek już jest dzięki Wam, wkrótce będzie rozwiązana sprawa kwalifikowania maili jako spam np na gmailu, już wie gość od strony w czym problem, działa właśnie (niestety przez to uruchomienie sklepu na EU się znów przesuwa).
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Paczka dotarła, wszystko sprawnie, bardzo dobrze jakościowo. Instalacja plug&play w 2 minuty i zapominamy o S&S. Polecam![]()
Ja już również od pół godziny nie mam kłopotu z zapominaniem wyłączania SS. Produkt wykonany wzorcowo, tak samo zapakowany. Czekam na kolejne propozycje. Może jakiś przełącznik DNA-R własnego pomysłu i konstrukcji. Może być na wymianę za zdemontowany oryginał.
to samo potwierdzam- pełna profeska! moduł wykonanie opakowanie - niech się inni uczą jak ma to wyglądać!
Również potwierdzam świetną jakość.
Dzięki.
Dziś zamontowałem, działa super. Dzięki
dojdziemy i fo tego, lista priorytetow jest dluga a na fb potrzebuje dodatkowy czas, ktorego teraz bie mam (spie po 4-5h od miesiąca)
- - - Updated - - -
co masz na mysli jesli chodzi o przełącznik? jednemu koledze przerobilem zwykly dna na taki ze race jest po nacisnieciu w miejscu gdzie jest przycisk od amortyzatorow - imho wygodniejsze to jest choc wyklucza auta z amortyzatorami regulowanymi. cos takiego czy cos bardziej customowego masz na mysli?
- - - Updated - - -
pozostalym kolegom dziekuje za cieple słowa i ciesze ze ze wszystko pasuje.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.