Jeszcze takie coś znalazłem, odnośnie naginania rzeczywistości przez producentów samochodów: Jak bardzo dane producenta różnią się od rzeczywistych?
Jeszcze takie coś znalazłem, odnośnie naginania rzeczywistości przez producentów samochodów: Jak bardzo dane producenta różnią się od rzeczywistych?
podobno nowe cenniki trafiły na Polskę, to dobrze bo już na konfiguratorze M3 siedziałem![]()
niech ktoś kto może wstawiać foty napisze do mnie na priwa i poda meilem adres to mu wyślę cennik nowy i wstawi tutaj bo ja nie mogędostałem przed chwilą od mojego dealera
![]()
Byłem w salonie, rozmawiałem z przedstawicielem i z materiałów które mi pokazał wynika to co następuje( mnie tylko TI interesuje więc o to pytałem):
- nie będzie w Polsce narazie tego złotego koloru farby;
- będzie wersja zwykłe TI i Veloce TI, różnica wynika z konfiguracji. pierwsza tylko RWD i 200KM. chodzi o bajery w środku
- V TI dostaje elektroniczny podgłaśniacz wydechu- śmiałem się z mustangów a teraz sam to będę miał.
- wyprodukowali już wersje 2019 i będzie można ją brać z retrofitami z salonu tak żeby była spójna z wersja 2020;
- konfigurator ruszy na stronce oficjalnie 20 grudnia;
- pakiet Veloce Ti na serio wyglądał zacnie;
- czas oczekiwania 12 tygodni na nowe.
Można będzie brać 280 KM + RWDSzkoda, że nie można w drugą stronę i mieć 2.0 200 KM + Q4 :/
Jeżeli ktoś posiada cennik dla Stelvio proszę o przesłanie.