Uważam,że nie wszystkie Ryśki to fajne chłopy ale Ty jesteś akurat po dobre stronie mocy! Duży szacunek,ze nie dałeś się zwabić marketingowi BMW i wybrałeś lepszy i ładniejszy samochód
Napiszę Wam jak skonfigurowałem sobie Giulie w wersji Business MY 2020. Zadzwoniłem do salonu Automobile Torino w Lublinie skuszony ogłoszeniem z OLX, które tu ktos wcześniej zamieścił. Sympatyczny pan Paweł powiedział mi,ze możemy skonfigurować to co chce krok po kroku wymieniając przez mnie elementy wyposażenia lub na podstawie starej konfiguracji. Akurat miałem zrobiona konfigurację na włoskiej stronie nowego modelu i na polskiej stronie modelu 2019. Podałem numer i Pan dziś mi zadzwonił z ceną

Wg tego co pan Paweł powiedział, do wersji Business nie można zamówić koloru Misano Blue oraz podwójnego wydechu(we Włoszech można podwójny wydech ale koloru też nie zamówicie). Co do felg to nie jest pewien czy 17 cali będzie w standardzie. Rozmowy jeszcze trwają

(we Włoszech są 17)
Podsumowując wersja Business, 200 koni, z podstawową felgą, kolorowanymi zaciskami, łopatkami, skórzanymi fotelami, czujnikami z tyłu, pakietem zimowym, ksenonami 35 W itd. wyszła mnie 163 tys brutto i po rabacie dostałem cene 155 tys. Możlliwość zamówienia od 10.01.
Taka sam konfiguracja w 2019 na tę samą wersję ale w Misano Blue i z 16-ami, z 6.5 calową nawigacją i małym wyświetlaczem między zegarami wyszła mnie 161 czyli praktycznie to samo. Finalnie bardzie sie opłaca MY 2020.