Ostatnio edytowane przez Krzysztof ; 27-01-2020 o 19:18
Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)
volvo xc60 - fajnie wyglada typowy szwedzki samochód, wnętrze tragedia chodz juz nie tak zimno jak w starszych modelach, prowadzenie fajne raczej gotowa na bycie statecznym na lodzie i w trudnych warunkach silnik 2.0 T3 chyba 150KM daje całkiem rade z automatem ale no moja 159 2.0 jtdm jest żwawsza.
Mazda CX5 - wygląd super, idealna linia nadwozia, mój faworyt jak by nie było AR na rynku, prowadzenie japońskie, czyli dynamicznie zestrojone auto, wnętrze ogarnia kierowce i pasażerów bardzo wygodne stołki, kierownica malutka przyjemna, wszystko intuicyjnie, 2.5 b + at brakuje mocy ... doładowanie zrobiło by robotę, zdecydowanie słabszy od XC60
Stelvio - ładnie wygląda , wnętrze boskie ... NAPEWNO FAJNIE JEZDZIno ale mój dealer stwierdził że "jakaś tam jest do jazdy testowej" więc popatrzyłem sobie z boku
Ja wiem że można się wkurzyć, ale żeby nie kupić auta, które najbardziej Ci się podoba, ma według Ciebie najlepsze wnętrze, a od siebie wiem że najlepiej się prowadzi i na bank pod względem mocy zostawia zarówno mazdę jak i Volvo ze względu na słabą obsługę? Sorki, ale chyba to nieco przesada i tak jak dla mnie to w sumie zrobisz na złość sobie...
Nie wiem jak ta pani ma na imię i nie chcę wiedzieć. Co będzie, jak zacne imię Anna będzie mi się kojarzyło akurat z tą Panią? Będę się w nocy z krzykiem budził z tym imieniem na ustach i co sobie jeszcze pomyśli moja zona.... Mój mózg wypiera takie traumatyczne przeżyciaChyba nie mówisz o Pani Ani??
A tak na serio to bym poleciał z grubej rury a'propos braku cenników, konfiguratora, poziom dilerów etc. i napisał do szefa AR Timothy Kuniskis'a
timothy.kuniskis@fcagroup.com na pewno z chęcią się dowie co myślą o jego firmie klienci...
https://www.fcagroup.com/en-US/group..._kuniskis.aspx
Jest jeszcze gość odpowiedzialny za brand Alberto Cavaggioni i tak patrząc na jego zdjęcie myślę, że on mi wygląda na włoskiego hamulcowego. Też mu można napisać parę ciepłych słów alberto.cavaggioni@fcagroup.com
http://www.media.fcaemea.com/pl-pl/a...meo/management
Ostatnio edytowane przez Nemiroff ; 27-01-2020 o 20:38
Właśnie o to chodzi, że bardzo wielu klientów kupuje auto ze względu na jakość obsługi.
Ja kupuję produkt, a nie usługę, więc nawet bardzo nieprzyjazny dealer mi nie przeszkodzi w zakupie Alfy, ale „petrolheadzi”, którzy tak kupują auta są w mniejszości. Dość powiedzieć, że zakupy klientów indywidualnych to tylko 30% sprzedaży aut w Polsce, reszta to firmy, gdzie liczy się rata leasingu, interwały serwisowe, prestiż marki i obsługa.
Ja chcę stelvio! Ale nikt mi jej kur** sprzedać nie chce ... Mają wypierdolone jaja na klienta
Ostatnio edytowane przez Krzysztof ; 27-01-2020 o 21:13
Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)
Dzwonię od 2 tyg, byłem już 4 razy ...