Byłem , spędziłem 4,5h na jeździe testowej, na pytaniach i skonfigurowalismy razem z żoną, stelvio super i ti, plus z placu stelvio niebieskie super , wszystkie z 2.0 200km benzyna![]()
I jak się jeździło tą 200 konną ? Dodatkowo jak wrażenie z panelu dotykowego ? Z tego co widziałem to niestety ten interfejs nie jest płynny jak w Mercedesie, tylko trochę laguje
- - - Updated - - -
Dodatkowo mam pytanie, jaki pakiet zawiera system hamowania przed przeszkodą ? Czyli jak coś mi wybiegnie, to samochód sam zwalnia. Tak samo czy jest coś takiego, jak system który kontroluje to czy coś jedzie z tyłu, jak wyjeżdżam z parkingu ?
Mi 200km wystarczy, dotykowy ekran dla mnie to bajer więc nie oceniam, te systemy tłumaczył mi pan z alfy 2.5h i chyba jest to co pytasz
Panie, żadne zaśmiecanieWątek o gwarancji już jest od lat tu:
https://www.forum.alfaholicy.org/giu...gwarancji.html
I dlatego na alfaholicy sama lista tematów samej giulii/stelvio ma 33... strony!![]()
Ostatnio edytowane przez Mix ; 18-02-2020 o 12:50
Chyba coś w końcu drgnęło, bo konfigurator na przemian albo nie działa albo ledwo działa.
Albo po prostu wysypało się na amen![]()
Kolejna ciekawostka: Stelvio Q my2020 na filmie
https://youtu.be/U1qSYGfcXnM
- - - Updated - - -
Tak samo czy jest coś takiego, jak system który kontroluje to czy coś jedzie z tyłu, jak wyjeżdżam z parkingu ?[/QUOTE]
Mam w Giulii, więc pewnie i w Stelvio jest
Tak w Stelvio też mam. Monitoring ruchu poprzecznego czy jakoś tak się to nazywa. Funkcja realizowana przez tylne czujniki parkowania.
raczej przez przez radary - LBSS/RBSS w tylnym zderzaku które też robią za czujniki martwych stref lusterek
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.