Wujek - 29 stopni pokazuje mi jak go odłączę , więc sprawdz czy nie jest przypadkiem odłączony albo na dole wtyczka mała 2 zielone kable , albo w obudowie lusterka tam też się da odłączyć. Sprawdź bo ja jak odłączyłem to mi tak wskazywało , albo może jest jakieś zwarcie że raz łączy a raz nie . Pozdrawiam![]()
mi na początku roku oszukiwał termometr o około +5 stopni. morze brud go zanieczyścił, jak myślicie? teraz w sumie jest ok
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Wujek albo ci sie czujnik zepsuł albo kabelki sie odłaczyły, albo masz tak jak ja miałem padł mi panel od klimy.
bobryt mi w zime pokazywało chyba dokładnie, przynajmniej u mojego taty w volvo jak wsiadałem z alfy temp była taka sama co w alfie albo o 1*C wyższa.
Przepraszam, żer odgrzewam stary temat, ale mi też pokazuje -29 stopni. Sprawdzałem połączenie, jest z czujnikiem, wymieniłem panel, i dalej chociaż nieraz pokazuje -26. Czy jest możliwość aby w komputerze był błąd, bo jak był czujnik odłączony to jeździłem autem i (z czystej ciekawości co pokaże ) sprawdziłem temperaturę na zewnątrz.
Już zrobiłem jeden kabelek pękł. Przy okazji zabezpieczyłem inne podczas składania lusterek izolacja kabelków pęka.