Po co karmić tego trolla i odpisywać? Nie raz już udowodnił, że dyskusja z nim prowadzi do niczego...
Noszę się z zamiarem zmiany felg na lato.
Czy w takich ogłoszeniach jak to poniżej felgi są oryginalne czy to jakaś chińskie badziewie ? Nie chce żeby przy pierwszej dziurze felga się złożyła tym bardziej, że samochód użytkuje na co dzień żona.
https://allegro.pl/oferta/felgi-18-5...vio-8920724951
Sugerujesz, że w ASO mają takie dobre ceny czy trzeba trafić w jakieś promocję ? Myślę, że dużo zależy też od modelu. Chyba, że tyle płaciłeś za 1szt![]()
Ostatnio edytowane przez BartekP ; 24-03-2020 o 18:06
Witajcie mam nadzieję że ktoś już miał podobny problem i mi w tym pomoże od jakiegoś czasu bagażnik nie zamyka mi sie po zamknięciu auta,wszystkie drzwi zamknięte lecz bagażnik jest otwarty podczas jazdy świeci na desce że bagażnik otwarty.Daodam że już wymieniłem na drugi ,zamek od klapy niestety nic nie pomogło.Czy może to być ten przycisk na klapie co nim się otwiera bagażnik albo cos innego już sam niewiem .prosze o pomoc
Kabel od mikrostyku jest w lewej wiązce, chyba fioletowy lub zielony ale nie jestem pewien. Wyciągnij kable z peszla gumowego i poruszaj. Jeśli będzie przebicie to zamek bedzie się otwierał i będziesz słyszał jego pracę. Jeśli to nie pomoże to obstawiam mikrostyk. Ja u siebie to przerabiałem i skończyło się na naprawie wiązki i wymianie na nowy mikrostyk.
Jedyną opcją która rozwiązuje problem kabli w klapie jest jej wymiana na ... poliftową - ma otwory na kable w innych miejscach dzięki temu nie łamią się.