Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy 123456789101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 120

Temat: Kluby Alfy Romeo

DDEvil
    Gość

Domyślnie

Niestety Tuti zamknales temat i nie mam mozliwosci juz tam napisac jak jestes nie doinformowany: odnosnie zlotow od Bielska sa to organizowane zloty pod nazwa Zlot milosnikow Marki Alfa Romeo z ta jedynie informacja ze na banerach bylo logo i adres strony alfaholikow, w Czestochowie w zeszlym roku byl ten sam baner co w Bielsku i wiesz co w tym roku zas byl ten sam baner tyle ze doszedl jeszczez jeden baner stowarzyszenia. Ale caly czas sa to zloty Milosnikow Marki Alfa Romeo. Wiec moze teraz zas sie ustosunkujesz do tego ze na tym zlocie tez sie odcielismy ? Jak ktos nie wierzy mam zdjecia banerow z Bielska, Czestochowy 2008 i Czestochowy 2009.

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Chodziło mi o to, że wczęsniejsze zloty w nazwie posiadały Alfaholicy (wszystkie w Bielsku). Tak pisały portale, gazety i mówili w TVP 3 oraz pod taką nazwą były zapisy. Jak jestem niedoinformowany to spytaj Rafała, głównego organizatora.

Nie wiem jak było rok temu, ale jeśli było jak w tym roku to można powiedzieć, że już rok dawno pewne osoby się odcięły od Alfaholików.

W tym roku gdzie nie czytam, nie ma najmniejszej wzmianki o tym, że to zlot Alfaholików, albo organizowany przez osoby z forum Alfaholicy. Jest info, że był organizowany przez OSMMAR. Nawet na forum temat ze zlotu ma kolokwialną nazwę ZLOT 2009. Ja mam wrażenie, że przez to, że nie chciałem sprzedać Wam fora to próbujecie za wszelką cenę zbudować swoją markę na Alfaholikach, a samych Alfaholików pogrążyć. Nie widzę tu żadnych prób jednoczenia nikogo, wręcz przeciwnie.
    Ostatnio edytowane przez Tuti ; 24-09-2009 o 16:41

karol
    Gość

Domyślnie

Jeszcze jest Alfa radom ale panowie za bardzo odpływacie od tematu bo się zaczynacie sprzeczać znowu a nie mówicie nic na temat klubów

cin_ek
    Gość

Domyślnie

to tak kończąc OT: Zlot Alfaholików, czyli co osoby z Alfaclub albo ForzaItalia nie są mile widziane? to był zlot wszystkich miłośników marki. Chcesz żeby firmowane to było marką Alfaholicy, która w mojej opinii należy do Ciebie, a zrobiłeś coś w kwestii organizacji?

co do klubu to powiem jeszcze raz że podoba mi się jak podeszli do tego w BMW, jest klub pod patronatem marki, mający ich uznanie a nie jakieś samozwańcze twory

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał cin_ek Zobacz post
    to tak kończąc OT: Zlot Alfaholików, czyli co osoby z Alfaclub albo ForzaItalia nie są mile widziane? to był zlot wszystkich miłośników marki. Chcesz żeby firmowane to było marką Alfaholicy, która w mojej opinii należy do Ciebie, a zrobiłeś coś w kwestii organizacji?
    Pewnie, że są mile widziane, od zawsze można je tu reklamować. Z tą różnicą, że zloty Alfaholików posiadały informacje na stronie, na forum były podwieszane tematy. Nie zrobiłem nic w kwestii organizacji? Ciekawe kto by na te zloty pojechał jeśli nie ludzie, którym umożliwiłem w tym pseudo klubie pisanie na temat co mi tam stuka i puka...

co do klubu to powiem jeszcze raz że podoba mi się jak podeszli do tego w BMW, jest klub pod patronatem marki, mający ich uznanie a nie jakieś samozwańcze twory
    No to widzisz, że jest Alfa Romeo Polonia Czego tu jeszcze chcieć?

DDEvil
    Gość

Domyślnie

hahahaha Tuti rozbawiles mnie teraz do lez sam zaczynasz podburzac ludzi piszac nieprawde a pozniej tlumaczysz sie ze nie doczytales (co nie przeszkadza Ci pisac nieprawdy) a teraz zas oskarzasz innych ze nie chca kompromisu jak narazie to Ty robisz wyszstko zeby go nie utrzymac. Normalnie jak mi Cie szkoda ze Ty jestes taki biedny niewinny i wszyscy Ci zli ludzie chca zrobic nazlosc Alfaholikom i Tobie. Biedactwo az mi sie Ciebie zal zrobilo.
    Ostatnio edytowane przez DDEvil ; 24-09-2009 o 17:30

Administrator ds. moderatorów Quadrifoglio Verde Avatar 75andrew155
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V

Domyślnie

Dajcie już spokój bo naprawdę zaczynacie się ośmieszać przed każdym kto to czyta. Nie ma żadna ze stron ochoty do współpracy to po co robić cyrk. Ja zdążyłem sobie wyrobić zdanie jak i wielu userów którzy czytają te pierdoły więc komu się nie podoba forum niech na nim nie pisze po co pisać te banialuki na tym forum i wzajemnie się oskarżać

Alfa Romeo 75 Turbo 1987
    alfa Romeo 75 Turbo America 1990
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
    Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
    Alfa Romeo 155 V6 1996
    Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Pierwsze słyszę o Alfa Romeo Polonia, dzisiaj pierwszy raz spotkałem się z tą nazwą. Wątpię żeby działali jakoś aktywnie bo nawet strony nie mają

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał DDEvil Zobacz post
    hahahaha Tuti rozbawiles mnie teraz do lez sam zaczynasz podburzac ludzi piszac nieprawde a pozniej tlumaczysz sie ze nie doczytales (co nie przeszkadza Ci pisac nieprawdy) a teraz zas oskarzasz innych ze nie chca kompromisu jak narazie to Ty robisz wyszstko zeby go nie utrzymac. Normalnie jak mi Cie szkoda ze Ty jestes taki biedny niewinny i wszyscy Ci zli ludzie chca zrobic nazlosc Alfaholikom i Tobie. Biedactwo az mi sie Ciebie zal zrobilo.
    Możliwe, że mówimy innym językiem, bo ja nie rozumiem o co w tym chodzi. Rozmawiać na takim poziomie też z Tobą nie będę. Jak możesz to używaj znaków interpunkcyjnych.

Pierwsze słyszę o Alfa Romeo Polonia,
    Pomagali IKAR przy zlocie na torze w Poznaniu. Jako główny zwolenik jednoczenia alfistów pt. OSMMAR powinieneś o tym wiedziec.

Wątpię żeby działali jakoś aktywnie bo nawet strony nie mają
    Bo żyja w REALNYM świecie

A czy działają aktywnie? Tego nie wiesz, może nie każdy ma wstęp do siedzimy pod Pol Carem

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Pomagali IKAR przy zlocie na torze w Poznaniu. Jako główny zwolenik jednoczenia alfistów pt. OSMMAR powinieneś o tym wiedziec.
    Jaki jest związek między jednym a drugim?
    Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Bo żyja w REALNYM świecie

A czy działają aktywnie? Tego nie wiesz, może nie każdy ma wstęp do siedzimy pod Pol Carem
    jednak wypadałoby mieć jakąś stronę nawet informacją kim są co robią i jakieś dane kontaktowe. Co to jest siedzima pod Pol Carem ? Aktywne działanie to organizacja zlotów lub inne działania promujące markę i jej historie. Możliwe że swoją działalność ograniczają tylko do Poznania i okolic