Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy 123456789101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 120

Temat: Kluby Alfy Romeo

DDEvil
    Gość

Domyślnie

Na moim poziomie no tak w koncu ze mnie ham i prostak A jak sie nazywa osoba ktora celowo rozsiewa dezinformacje lub pisze nieprawde ?? Naprawde Tuti zachowanie ZENUJACE poraz kolejny i poraz kolejny probojesz z siebie robic ofiare atakow, ktora w zaden sposob sie do tego nie przyczynila. Oj Ty biedny, moze Ty poprostu potrzebujesz troche czulosci ??

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Cytat Napisał cin_ek Zobacz post
    Jaki jest związek między jednym a drugim?
    Jako osoba tak obeznana w sprawach klubowych, że piszesz, że Alfaholicy i AlfaClub to niepoważne kluby powienieneś wiedzieć co się dzieje w IKARze Chociaż ze świata wirtualnego

jednak wypadałoby mieć jakąś stronę nawet informacją kim są co robią i jakieś dane kontaktowe. Co to jest siedzima pod Pol Carem ? Aktywne działanie to organizacja zlotów lub inne działania promujące markę i jej historie. Możliwe że swoją działalność ograniczają tylko do Poznania i okolic
    Siedziba pod Pol Carem. Przecież Ci napisałem, że promują markę i jej historię - lepszego sposobu niż wspieranie zlotów na jedynym torze z prawdziwego zdarzenia w Polsce nie widzę. Mają siedzibę pod salonem Fiata, Lancii i AR, są nieodłącznie związani z marką. Jeśli chodzi o Poznań to nie widzę powodu, żeby mieli organizować zlot na lotnisku, skoro mają pod nosem tor, oraz kolekcjonerów - jeden człowiek ma/miał tam Alfe SZ i Montreal - jako jedyny w Polsce. I jakoś nikt z nich nie musi pisać o realnym świecie, montować oświadczeń, w których oczernia się 2 osoby ani obrażać się o gadżety.

Masz na stronie KRS nazwiska oraz kto się czym zajmuje. Jak masz jakąś poważna strategię to pewnie będziesz ją mógł przedstawić pod PolCarem

W li Quadrifoglio (oficjalnej gazecie AR) nieraz pisali o ich klubie i zlotach

Cytat Napisał DDEvil Zobacz post
    Na moim poziomie no tak w koncu ze mnie ham i prostak A jak sie nazywa osoba ktora celowo rozsiewa dezinformacje lub pisze nieprawde ?? Naprawde Tuti zachowanie ZENUJACE poraz kolejny i poraz kolejny probojesz z siebie robic ofiare atakow, ktora w zaden sposob sie do tego nie przyczynila. Oj Ty biedny, moze Ty poprostu potrzebujesz troche czulosci ??
    Nie napisałem, że na Twoim poziomie. I nie wiem co mam odpowiedzieć na zarzuty bez żadnych argumentów. Błędów Ci poprawiać nie będę, przyjdzie piotriix to sam to zrobi

PS
    O czułość się nie martw, nie mam problemów z tym, żeby ją dostać. Jakbym miał to musiałbym myśleć w tak młodym wieku o żeniaczce A nie myślę i chyba dobrze o tym wiesz...

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Tuti gdybym interesował się tym co dzieje się w IKARZE to bym się zapisał tam a nie tu i na AlfaClub. Chyba Robert już Ci napisał że IKAR a Alfa Romeo Polonia to osobne sprawy.
    Promocja przez wspieranie, niby ok ale powiedz mi który oni zlot wspierali bo napewno nie tegoroczny bo nie ma o nich ani słowa. Z tego co wiem to IKAR organizuje te zloty na torze Poznań a nie AR Polonia. Jak możesz podaj numery Quadrifoglio w których jest opisany AR Polonia.

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Siedziba pod Pol Carem. Przecież Ci napisałem, że promują markę i jej historię - lepszego sposobu niż wspieranie zlotów na jedynym torze z prawdziwego zdarzenia w Polsce nie widzę. Mają siedzibę pod salonem Fiata, Lancii i AR, są nieodłącznie związani z marką. Jeśli chodzi o Poznań to nie widzę powodu, żeby mieli organizować zlot na lotnisku, skoro mają pod nosem tor, oraz kolekcjonerów - jeden człowiek ma/miał tam Alfe SZ i Montreal - jako jedyny w Polsce.
    Poraz kolejny szerzysz nieprawdę, Club Alfa Romeo Polonia ostatnią imprezę zorganizował 2007 roku w listopadzie i był to ABJ (na którym miałem przyjemność być). Od tamtej pory nie było żadnej imprezy przygotowanej czy wspieranej przez Polonie (jako członek tego Klubu jestem informowany o wszystkich imprezach i spotkaniach)
    Osoba o której piszesz, że posiada SZ i Montreala nigdy nie należał i nie należy do Club Alfa Romeo Polonia. I nigdy nie pojaw sie na, żadnej imprezie organizowanej przez Polonię, bo Polonia jest wspierana przez POL-CAR a oni się bardzo nie lubią

P.S. Coś twoje twierdzenia są nie poparte żadnymi faktami, czyli jak to napisałeś nie jesteś wiarygodny panie administratorze Tuti.

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Tuti gdybym interesował się tym co dzieje się w IKARZE to bym się zapisał tam a nie tu i na AlfaClub.
    Chcesz porządnego klubu, z prawdziwego zdarzenia, przyznajesz, że IKAR najbardziej pasuje do tego terminu, a masz ich głęboko? Coś tu jest nie tak...

Chyba Robert już Ci napisał że IKAR a Alfa Romeo Polonia to osobne sprawy.
    Pisał, ale Robert nawet nie wie, że jest stowarzyszenie Alfa Romeo Polonia to skąd na dobrą sprawę może wiedzieć?

Poza tym stowarzyszenia są po to, żeby jednoczyć wszystkie klubiki (jak sam napisałeś), więc nie wiem czemu tutaj starasz się to poróżnić, zwłaszcza ze ARP i IKAR mają wspólnych członków.

Promocja przez wspieranie, niby ok ale powiedz mi który oni zlot wspierali bo napewno nie tegoroczny bo nie ma o nich ani słowa.
    Ten na którym byłem Było to 2 lata temu.

IKAR organizuje te zloty na torze Poznań a nie AR Polonia.
    Po raz kolejny piszesz czegoś o czym nie wiesz. IKAR był oficjalnie wspierany przez Polonię. W tym roku zlot był organizowany przez IKAR i ForzaItalia.

Jak możesz podaj numery Quadrifoglio w których jest opisany AR Polonia.
    W każdym na ostatniej stronie masz adres klubu. Relacje z imprez klubów AR to nieodłączna część magazynu, więc na pewno coś znajdziesz.

Cytat Napisał AR_33 Zobacz post
    Poraz kolejny szerzysz nieprawdę, Club Alfa Romeo Polonia ostatnią imprezę zorganizował 2007 roku w listopadzie i był to ABJ (na którym miałem przyjemność być). Od tamtej pory nie było żadnej imprezy przygotowanej czy wspieranej przez Polonie (jako członek tego Klubu jestem informowany o wszystkich imprezach i spotkaniach) Osoba o której piszesz, że posiada SZ i Montreala nigdy nie należał i nie należy do Club Alfa Romeo Polonia. I nigdy nie pojaw sie na, żadnej imprezie organizowanej przez Polonię, bo Polonia jest wspierana przez POL-CAR a oni się bardzo nie lubią
    Szerze nieprawdę? Kolejna zwykła polityczna zagrywka na puste hasła. Nie napisałem, który zlot wspierała Polonia, napisałem, że wspierała. To Twoja interpretacja jest niezgodna z prawdą, a nie to co napisałem.

Dziwne, że jako zarejestrowany członek nie miałeś pojęcia, że AR Polonia jest stowarzyszeniem. Dziwne też jest to, że potrafisz więcej napisać o działaniu innych klubów i stowarzyszeń niż swoim. Sami Twoi członkowie nie wiedzą co Ty zamierzasz i co zrobisz z tym stowarzyszeniem następnego dnia. Do tej pory nikt nie doczekał się informacji na temat współpracy z FAP, czy tego jak sobie wyobrażasz "powołanie klubu". Aaaa no tak - przecież jest statut
    Dziwne, że oświadczenia w imieniu OSMMAR możesz pisać, a na temat TWOICH działań już nie. Mi to śmierdzi zwykłym krętactwem.

Nie napisałem, że dżentelmen z tymi klasykami należy do Polonii, tylko, że nie widzę lepszego miejsca na działanie tego stowarzyszenia niż Poznań, bo są tam odpowiedni ludzie i warunki. Popularne czytanie ze zrozumieniem.

Użytkownik Znawca Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 159 2.0 JTDM 170KM/ 156 1.9 JTD115KM była

Domyślnie

Mam na samochodzie ramki Alfaholicy- ogólnopolski klub Alfy Romeo. Wierze, że to jest klub. W końcu kluby tworzą ludzie o tych samych zainteresowaniach, gotowi pomagać w różnych kwestiach w tym technicznych. Ludzie z forum mogą się spotykać jak chcą powiedzmy lokalnie.
    OSMMAR nie ma co negować- oni powinno się zająć ogranizacją ogólnopolskich zlotów, szuakniem sponsorów i współpracą z FAP. Czy po to powstało stowarzyszenie?
    Zloty powinny nosić nazwę np. "zlot miłośników marki AR" bez podawania nazwy organizatora i zapraszać wszystkich bez względu do jakiego "klubu należy".
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

AR_33
    Gość

Domyślnie

Dziwne, że jako zarejestrowany członek nie miałeś pojęcia, że AR Polonia jest stowarzyszeniem. .
    Nigdy mnie to nie interesowało jaką strukturę prawną ma CARP
    Jestem członkiem tego Klubu jak i paru innych
    Dziwne też jest to, że potrafisz więcej napisać o działaniu innych klubów i stowarzyszeń niż swoim. Sami Twoi członkowie nie wiedzą co Ty zamierzasz i co zrobisz z tym stowarzyszeniem następnego dnia. Do tej pory nikt nie doczekał się informacji na temat współpracy z FAP, czy tego jak sobie wyobrażasz "powołanie klubu". Aaaa no tak - przecież jest statut
    Dziwne, że oświadczenia w imieniu OSMMAR możesz pisać, a na temat TWOICH działań już nie. Mi to śmierdzi zwykłym krętactwem..
    No i poraz kolejny się mylisz, wszyscy Członkowie OSMMAR dokładnie mają opisane co i jak jest robione i jakie ustalenia zostały poczynione z FAP.
    Domyślam się, że bardzo cierpisz z tego powodu iż nie możesz tego przeczytać, ale sam zrezygnowałeś z bycia Członkiem Stowarzyszenia, a wczoraj w ramach swojej chorej zemsty zamknąłeś dział Klub/Założyciele więc jak chcesz się czegoś dowiedzieć

---------- Post dodany o godzinie 07:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 07:49 ----------

Cytat Napisał kobe83 Zobacz post
    OSMMAR nie ma co negować- oni powinno się zająć ogranizacją ogólnopolskich zlotów, szuakniem sponsorów i współpracą z FAP. Czy po to powstało stowarzyszenie?
    Zloty powinny nosić nazwę np. "zlot miłośników marki AR" bez podawania nazwy organizatora i zapraszać wszystkich bez względu do jakiego "klubu należy".
    No i dokładnie tak dzała OSMMAR
    Organizujemy Zloty i nawiązaliśmy współpracę z FAP, a jeśli ktoś był na Zlocie w Częstochowie to widział ilu było sponsorów

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Sezon się skończył to rozgłosu trzeba szukać w inny sposób O współpracy z FAP to wiemy tylko z tego co napisze AR_33, np. na Wikipedii

Tu chodziło bardziej o to, żeby przyzwyczaić Alfisti, że OSMMAR od 4 lat organizuje zloty, tzn. podłączyć się pod działalność Alfaholików, a potem zwyczajnie zrobić im konkurencję. Przynajmniej ja tak zachowanie właściciela OSMMAR odbieram. Jakby było inaczej to ostatni zlot nie nazywałby się IV Zlot Miłośników Alfa Romeo, tylko pierwszy. Mało tego nie napisali, że był organizowany przez OSMMAR i Alfaholicy tylko przez OSMMAR. Sami założyciele stowarzyszenia twierdzą, że ta nazwa jest nietrafiona i Alfaholicy była by lepsza, ale kilka osób zdecydowało za całą 15stkę.

Przez to wszystko co wyczynia właściciel OSMMAR, całe stowarzyszenie ma spalony start.

No i poraz kolejny się mylisz, wszyscy Członkowie OSMMAR dokładnie mają opisane co i jak jest robione i jakie ustalenia zostały poczynione z FAP.
    Tego nie wiem, nie mam w zwyczaju prosić kogokolwiek o robienie zrzutów, a Ty?

Domyślam się, że bardzo cierpisz z tego powodu iż nie możesz tego przeczytać, ale sam zrezygnowałeś z bycia Członkiem Stowarzyszenia, a wczoraj w ramach swojej chorej zemsty zamknąłeś dział Klub/Założyciele więc jak chcesz się czegoś dowiedzieć
    Żałować mogę z powodu jak widzę co Ty wyczyniasz. Informacje na temat współpracy z takimi podmiotami jak FAP powinny być umieszczone na głównej stronie. Jeśli to niemożliwe to przynajmniej nie na miejscu jest to, że oficjalnie podajesz informacje "OSMMAR nawiązał współpracę z FAP", bo to może znaczyć wiele rzeczy, np. że będą przyprowadzać 3 auta na zlot albo dadzą Wam 10 sztuk papierowego li Quadrifolglio. Do tej pory dowiadujemy się o współpracy z FAP tylko tyle, że taka jest. I to od Ciebie, chociaż sam próbujesz przypisać publikację tego faktu Wikipedii.

Wejdź sobie na lanciapolska.org. Tam cała sytuacja klubowa jest jasna i klarowna. Co jakiś czas userzy dostają informacje na temat przebiegu rozmów dot. współpracy LKP z FAP. Nikt tam nie musi rzucać pustych haseł dla mas.

Zamknąłem dział, bo się obraziłeś i zwinąłeś zabawki (gadżety). TY SAM "demokratycznie na walnym zgromadzeniu" podjąłeś decyzję na temat współpracy z Alfaholikami. Poza tym już dawno założyliście sobie swoje forum, odcinając się od Alfaholików. Dział założyciele był do wczoraj i nie zobaczyłem tam ani słowa na temat współpracy z FAP, nie zobaczyłem rozliczenia ze zlotu (mimo, że zapewnialiście, że będziecie dawać je do wglądu). Powinienem był skasować go wcześniej, ale pomyślałem, że przyda mi się ten dział do komunikowania z członkami stowarzyszenia, bo przecież nie będę pisał na otwartym forum o sprawach takich jak ta. Jak poprosiłem, żeby ktoś przemówił Ci do rozsądku w związku z tym, że nie potrafisz uszanować regulaminu to nazwałeś mnie "żałosnym małym człowieczkiem!!!!!!!!!" i kazałeś się zamknąć.

To wszystko sprawia, że ja osobiście myślę, że jesteś zwykłym Nikosiem Dyzmą, który tylko nauczył się politykować, wszczynać awantury i tworzyć intrygi. Szkoda, że cierpi na tym całe stowarzyszenie, bo wiem, że niektórym naprawdę zależy na współpracy, a nie na dzieleniu środowiska.

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Chcesz porządnego klubu, z prawdziwego zdarzenia, przyznajesz, że IKAR najbardziej pasuje do tego terminu, a masz ich głęboko? Coś tu jest nie tak...
    Na chwile obecną IKAR najbardziej pasuje, ale ciągle czekałem na obiecany klub tutaj. Nigdy nie pisałem że mam ich głęboko i jedyne co tu jest nie tak to to że wciskasz jakiś syf którego ja nie mówiłem i szczerze zaczyna mnie to drażnić Tuti
    Pisał, ale Robert nawet nie wie, że jest stowarzyszenie Alfa Romeo Polonia to skąd na dobrą sprawę może wiedzieć?
    Klub jest jedną z form stowarzyszenia więc wątpie żeby w KRS miał ktoś wpisane klub w miejsce formy prawnej. Znajdź mi informację gdzieś o tym że istnieje coś takiego jak Stowarzyszenie Alfa Romeo Polonia. oczywiście poza KRS.
    Poza tym stowarzyszenia są po to, żeby jednoczyć wszystkie klubiki (jak sam napisałeś), więc nie wiem czemu tutaj starasz się to poróżnić, zwłaszcza ze ARP i IKAR mają wspólnych członków.
    Co gdzie i kiedy starałem się poróżnić? Umiesz zobaczyć różnicę między poróżnianiem/skłócaniem a rozgraniczeniem na dwie osobne działalności. Ja jestem członkiem AH i AlfaClubu to co też powiesz że to to samo?
    Ten na którym byłem Było to 2 lata temu.
    Aktywność wzorowa nie ma co, coś poza tym zlotem zrobili? o ile oni byli głównym organizatorem
    Po raz kolejny piszesz czegoś o czym nie wiesz. IKAR był oficjalnie wspierany przez Polonię. W tym roku zlot był organizowany przez IKAR i ForzaItalia.
    Masz w tym przewagę narazie Tuti. Potwierdź mi jakimś zapisem np na stronie że Polonia wspierała IKAR jako oficjalny patron czy coś.
    W każdym na ostatniej stronie masz adres klubu. Relacje z imprez klubów AR to nieodłączna część magazynu, więc na pewno coś znajdziesz.
    Nie bądź chłopie śmieszny podanie adresu to żadna informacja praktycznie o Klubie, chodzi mi o opis jakiejś działalności. Przeglądnołem dwa losowe numery i nic nie znalazłem o AR Polonia. Wcześniej jeszcze pisałeś że już niejednokrotnie pisali o nich, więc pewnie wiesz w którym numerze, a może i nawet numerach skoro niejednokrotnie, to podaj byłbym wdzięczny. I zaznaczam że nie chodzi o IKAR żebyś później się nie wykręcał że nie zrozumiałeś.

Nie próbuj też wciskać mi zaraz słów że mam coś do IKARA lub AR Polonia albo ze próbuje ich skłócić. Chce poprostu się czegoś dowiedzieć i poprzeć to dowodami ale Ty odbierasz to widzę jako jakiś atak.

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

ale ciągle czekałem na obiecany klub tutaj.
    Chyba na www.osmmar.pl bo przecież tam miał być klub

Klub jest jedną z form stowarzyszenia więc wątpie żeby w KRS miał ktoś wpisane klub w miejsce formy prawnej. Znajdź mi informację gdzieś o tym że istnieje coś takiego jak Stowarzyszenie Alfa Romeo Polonia. oczywiście poza KRS.
    Klub to ludzie. Stowarzyszenie nie jest do tego potrzebne. Potrzebne jest do robienia biznesów

Po co mam szukać informacji w internecie o stowarzyszeniu CARP? Przecież Robert dobrze ich zna, współpracuje z klubami, jest ich członkiem to takie rzeczy powinien wiedzieć.

Aktywność wzorowa nie ma co, coś poza tym zlotem zrobili? o ile oni byli głównym organizatorem
    Nie jestem ich prezesem, więc nie muszę prowadzić im działalności marketingowej. Przypominam Ci tylko, że OSMMAR nigdy nawet nie wspierał do tej pory tak poważnego wydarzenia jak zlot IKARa. Jak umiesz chwalić jednych to naucz się chwalić drugich...

Masz w tym przewagę narazie Tuti. Potwierdź mi jakimś zapisem np na stronie że Polonia wspierała IKAR jako oficjalny patron czy coś.
    Pora nadrobić tę przewagę - na podstronie Klub masz dostęp do archiwum wszystkich zlotów. Poszukaj sobie, komisją śledczą nie jesteś to nie mam obowiązku robić tego za Ciebie.

Nie bądź chłopie śmieszny podanie adresu to żadna informacja praktycznie o Klubie, chodzi mi o opis jakiejś działalności. Przeglądnołem dwa losowe numery i nic nie znalazłem o AR Polonia. Wcześniej jeszcze pisałeś że już niejednokrotnie pisali o nich, więc pewnie wiesz w którym numerze, a może i nawet numerach skoro niejednokrotnie, to podaj byłbym wdzięczny. I zaznaczam że nie chodzi o IKAR żebyś później się nie wykręcał że nie zrozumiałeś.
    Na 70% gdzieś kiedyś widziałem. Również sobie poszukaj.

Nie próbuj też wciskać mi zaraz słów że mam coś do IKARA lub AR Polonia albo ze próbuje ich skłócić. Chce poprostu się czegoś dowiedzieć i poprzeć to dowodami ale Ty odbierasz to widzę jako jakiś atak.
    Próbujesz umniejszyć ich zasługi wobec marki na rzecz OSMMAR, którego właściciel zrobił tylko tyle co sam napisał.

Mam nadzieje, że powoli zrozumiesz dlaczego to wielkie przedsięwzięcie pod nazwą OSMMAR nie robi na mnie tak wielkiego wrażenia jak na Tobie.