Po adresie alfa romeo silesia wygląda mi to na imprezę robioną przez polmozbyt tfu przez katowicki Ganinex. Jeśli tak faktycznie jest to radzę trzymać się od tej imprezy z daleka.
Ceny również mocno nieatrakcyjne. Cały dzień na torze kielce z instruktorem 1:1 kosztuje sporo mniej.....
Ostatnio edytowane przez Nemiroff ; 18-09-2020 o 10:24
Odpowiedzi w komentarzach na zgłaszane wątpliwości co do ceny: https://m.facebook.com/comment/repli...id=52&__tn__=R. Też się dziwiłem cenom. Otrzymałem informację, że wynajem toru Silesia na wyłączność w dni weekendowe to koszt rzędu 10.000 euro. Wtedy ceny stają się zrozumiałe.
Dla mnie za drogo, zwłaszcza w porównaniu z Italian TrackDay lub szkoleniami z ASO Alfa Romeo, no ale to co innego, gdzie indziej.
jestem zainteresowany - ktoś mogłby mi odpowiedzieć na 2 pytania: alfa romeo giulia veloce Q4 2.0T na tym torze: zabije swoje hamulce? zniszczę doszczętnie opony?
opony mam bridgestine potenza i mam 1-1,5 nad ogranicznikiem - więc chciałem je właśnie na śmietnik dać - to byłaby idealna okazja - chyba że z takimi oponami lepiej w ogóle się nie pojawiać tam...
to w polsce nie ma 20 Q ze quadrifoglio polska szuka chetnych u zwyklych uzytkownikow ?![]()
Ja mam jeszcze inne pytanie, już poza torem, ale w temacie klubu Q i akademii: myśleliście może o opcji krótkoterminowego wypożyczenia samochodów? Bo ja bym np. wolał dać te 2500 zł nie za przejechanie się godzinę na torze, ale za możliwość weekendowej przejażdżki Giulią Q lub 4C. Zdaję sobie sprawę, że to (chyba wszystkie) samochody klubowiczów i raczej żaden właściciel nie chciałby oddawać komuś na weekend swojej zabawki, ale: kto pyta nie błądzi ;-)