Nr katalogowy spinki 6000626334 - 9,23 netto cena katalogowa, zerknij na allegro znajdziesz w zamienniku w dobrej cenie. Według katalogu do drzwi przednich potrzebnych jest 16szt a do tylnych 12szt.
To może przenieść trzebaby posty o szybach do osobnego wątku? Tutaj jednak mamy o audio i się bałagan robi. Moderator jakiś czyta?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Giulia B-Tech+ Rame Liquido: https://www.forum.alfaholicy.org/nas...o_vesuvio.html
IG: https://www.instagram.com/shimmy.never.stop/
Te oryginalne głośniki to jeden wielki kibel . Wymieniłem przód , dziś dolozylem dsp , i przełączając kanały przód tył słychać ogromną różnicę w dźwięku oryginalnych głośników a tych co mam na przodzie (audio system m165evo2). Tył po prostu nie gra , on brzęczy... Ostatecznie tył odłączyłem i jadę na przód +sub.
Bez suba szczerze mówiąc też tego nie widzę...
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
a gdyby dodać też tył a do tego w półkę wretrofitować elipsę 6x9" jakąś przyzwoitą i na 1-o kanałowym wzmaku zrobić z tego sub dodatkowy, co o tym myślisz?
jaka różnica sam przód na radiu a sam przód na wzmaku?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
No jest inaczej , ciężko mi teraz powiedzieć jaka jest różnica , ale teraz na 75% głośności dalej gra czysto.
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka