ponoc ekran jest krzywo. zreszta modul lio 3x tanszy a spelnia swoja funkcje![]()
Nie znam nikogo kto by to miał, na forach nie kojarzę poza gościem który to starał się reklamować na alfaowner (pewnie producent)
W Giulii ekran jest krzywo, do tego klag3 to kupił ponad rok temu, oddawał, bo w jego aucie 2017 ale z wymienionym radiem na gwrancji na 2 gen, nie chiało współpracować, dlatego potem kupił box KAPTrade.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
No I tam siedzi jakiś stary android chyba
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
- - - Updated - - -
jest update od eng custom na bezprzewoodwy AA.
eng custom jest bardzo spoko. Jedynie dołączony mikrofon warto wymienić na lepszy. A tak to bez wad, CarPlay działa bezprzewodowo, przewodowo, wszystko ładnie i płynnie śmiga.
I co najważniejsze - aktualizacja iOS na telefonie = nowszy CarPlay również w urządzeniu engCustom.
Androida nie testowałem.
U mnie się okazało że do mojego modelu jeszcze nie ma [emoji21]
I jak to działa, szybko się łączy ? Pamiętam że carplay działał zanim auto zdążyło się uruchomić.
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez kozak ; 22-01-2021 o 21:24
Gdzieś w ogole można przeczytać changelogi dla tych updatow ENG-custom?
Działa na prawdę szybko. Połączenie bluetooth mam wrazenie że zaczyna być aktywne chwilę po otwarciu samochodu (tak jakby moduł uruchamiał się po tej informacji). Po odpaleniu samochodu jakieś 5 sekund i już wszystko działa. Ogólnie jestem zadowolony. Mam do ogarnięcia jedynie drobne problemu z kamerą tył ale to kosmetyka.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka