Witam, dziś nabyłem radar z giuli i mam pytanie czy ten radar który jest teraz zamontowany w aucie uda mi się wyciągnąć przez tą dziurę co jest zaslepka i czy są po drodze jakieś niespodzianki na które trzeba uważać?
Witam, dziś nabyłem radar z giuli i mam pytanie czy ten radar który jest teraz zamontowany w aucie uda mi się wyciągnąć przez tą dziurę co jest zaslepka i czy są po drodze jakieś niespodzianki na które trzeba uważać?
A czasami radar nie jest przepisany pod VIN tak jak wszystko z jaśkami
[tak jestem świadom że może będzie potrzeba kalibracji ale mam firmę w Kielcach która się tym zajmuje za polowe ceny tego co aso bo już u nich byłem tylko miałem delikatnie pęknięta obudowę w swoim i znajomy mi ją pospawał spawarka do plastiku
Niby wygląda jak oryginał ale po kalibracji po przejechaniu z 300 km znowu wyskoczył błąd, po ponownej to samo i padła diagnoza ze wina będzie zapewne z racji tego spawania że radar po jakims czasie głupieje i wywala błąd. O i kupiłem drugi radar żeby przełożyć sama obudowę. I dlatego pytam czy uda mi się wyciągnąć ten radar z samochodu bez większych problemów.
Wiem że wszyscy wiedzą ale ja nie mogę odszukać. Po zmianie na eu nie otwierają się drzwi kierowcy pin 18 odcinam i mam połączyć z 3 ale to co wychodzi z wtyczki czy przewodu dalej z instalacji ma ktoś rysunek tego. AR Stelvio
Stelvio Q - zapaliła się kontrolka „zleć kontrole zawieszenia”, samochód został na ustawieniach sportowych/twardym. Od czwartku w serwisie, amory ponoć ok, serwis nie ma pojęcia co się dzieje. Ktos/cos ?
Witam czy ktoś się orientuje czy lakier vulcano Black można to lakier dwuskladnikowy, akrylowy czy wodny?
I czy można bo kupić w aso. Odnawiam stara alfe i chce nadać nowy kolor.
- - - Updated - - -
Witam czy ktoś się orientuje czy lakier vulcano Black można to lakier dwuskladnikowy, akrylowy czy wodny?
I czy można bo kupić w aso. Odnawiam stara alfe i chce nadać nowy kolor.
W mojej niestety nie chce zgasnąća przy okazji - obsługa, samochód zastępczy z
Alfa assistance to jakiś żart. Użytkuje 2 x Stelvio i poczułem się jak natręt.
Pochwale za to LeasePlan - jak do tej pory we wszystkich kontaktach pełna profeska. Z przyjemnością przedłużę u nich wynajem Q.