Strona 57 z 114 PierwszyPierwszy ... 7474849505152535455565758596061626364656667107 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 570 z 1136

Temat: [Giulia/Stelvio] - Szybkie pytania, szybkie odpowiedzi.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Stelvio 280km

Domyślnie

Cytat Napisał Verman Zobacz post
    Szybkie pytanie! Mam do wymiany szybę czołową z AC. Jestem z Katowic, który serwis polecacie w okolicy?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    [MENTION=84802]Verman[/MENTION], Robiłem w Stelvio w Nordglas na żeliwnej. Było OK acz nie mam dużego porównania. Upewnij się tylko, że mają u siebie urządzenie do kalibracji kamery/adaptacyjnego tempomatu. Musiałem trochę poczekać aż zjedzie do nich, bo współdzielą na kilka warsztatów.

Mieszka w
    Katowice
    Auto
    AR Gulia Q

Domyślnie

Myślałem o oddaniu do ASO, tylko nie wiem czy Katowice. Mam złe doświadczenia z wymiana szyb. Zawsze jest jakiś problem później. Zresztą słyszałem, ze do „Q” szyba jest inna??? Nie wiem czy to prawda

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    RZ
    Auto
    Stelvio 2018 Sport TI

Domyślnie

robisz z ac bier oe w aso i tyle

Auto
    Giulia

Domyślnie

Składana kanapa w Giulii w przypadku, gdy ta opcja nie była w oryginalnym wyposażeniu - czy ktoś sprawdzał temat? Jeśli tak, o jakich kosztach mówimy?

ZBANOWANY Świeżak
    Mieszka w
    https://t.me/pump_upp
    Auto
    Stelvio 2.0; Giulietta 1.4 multiair

Domyślnie

Może ktoś podać numer części: licznik 7" do Stelvio 2.0 benzyna przed liftem, Europa.
    Chyba że ktoś ma na sprzedaż z przebiegiem poniżej 40kkm

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

nowy z tego co pamietam ok 4tys (+-, nie pamiętam który dokładnie ile rozrzut był 3.5-4.5tys i to cena zakupu po rabatach o ile dobrze kojarzę), uzywek nie ma.
    mogę Ci sprzedać z diesla końcówka 2017r - jedynie skala obrotomierza do 6k ale to wystarcza jeśli nie przesuwasz odcinki. Mam 2 szt, jedną w przyzwoitym stanie z przebiegiem 44.9kkm drugą bardzo ładną 8.5kkm.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

ZBANOWANY Świeżak
    Mieszka w
    https://t.me/pump_upp
    Auto
    Stelvio 2.0; Giulietta 1.4 multiair

Domyślnie

Cytat Napisał epsonix Zobacz post
    nowy z tego co pamietam ok 4tys (+-, nie pamiętam który dokładnie ile rozrzut był 3.5-4.5tys i to cena zakupu po rabatach o ile dobrze kojarzę), uzywek nie ma.
    mogę Ci sprzedać z diesla końcówka 2017r - jedynie skala obrotomierza do 6k ale to wystarcza jeśli nie przesuwasz odcinki. Mam 2 szt, jedną w przyzwoitym stanie z przebiegiem 44.9kkm drugą bardzo ładną 8.5kkm.
    Szkoda że od diesla.
    Chcę żeby wyglądało na oryginał.
    Ale dzięki za propozycję.
    A numer jakby ktoś miał to poproszę

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Cytat Napisał west_23 Zobacz post
    Szkoda że od diesla
    to jedyna droga tanio do Stelvio, ew licznik z Giulii i przekładać wkład licznika, ale wtedy obrazek masz z Giulią i nie wyświetla ikonki Hill Descent (choć działa)

Chcę żeby wyglądało na oryginał.
    oryginał to USA haha

Ale dzięki za propozycję.
    no problem

A numer jakby ktoś miał to poproszę
    numerów to jest na pęczki, przecież one się wiecznie zmieniają, to co mam w zapiskach to te:
    50551313 lub nowszy 50559608 Liczniki Stelvio 2.0 7" EU przedlift B netto MRP 3565,61 brutto MRP 4385,70
    ceny z jesieni 2020 bez rabatów
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Auto
    Stelvio 280km

Domyślnie

Cytat Napisał Verman Zobacz post
    Myślałem o oddaniu do ASO, tylko nie wiem czy Katowice. Mam złe doświadczenia z wymiana szyb. Zawsze jest jakiś problem później. Zresztą słyszałem, ze do „Q” szyba jest inna??? Nie wiem czy to prawda
    Rozważ Euromot Żory, ja po dwóch przeglądach przestałem jeździć na Rodzieńskiego.

Użytkownik Fachowiec Avatar Kurynio
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    Stelvio Q, wcześniej Stelvio 2.0 280

Domyślnie

Czytając wątek o Multi Air widzę, że niekiedy wypadanie zapłonów i nierówna praca to powód wtryskiwaczy. Reasumując może nie zaszkodzi co jakiś czas zalać coś do przepłukania wtryskiwaczy. Ogólnie co koledzy by polecali? Kiedyś jak pracowałem w Skodzie, to koncern VW dość mocno polecał produkty BG, u nas by coś takiego wchodziło w rachubę

https://bgpoland.pl/katalog/bg-44k-p...hancer-nr-208/

Czy koledzy coś stosują, a jeżeli tak to co?