Samochód do weryfikacji na miejscu. Brak klapek wirowych w tym silniku, za to nadal trzeba się przyjrzeć standardowo filtrowi cząstek stałych oraz M32, ponieważ skrzynia może wygenerować spore koszty na start. No i rdza wiadomo gdzie![]()
Samochód do weryfikacji na miejscu. Brak klapek wirowych w tym silniku, za to nadal trzeba się przyjrzeć standardowo filtrowi cząstek stałych oraz M32, ponieważ skrzynia może wygenerować spore koszty na start. No i rdza wiadomo gdzie![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Czesc,
Szukam drugiej Alfy - Czy ktos zna ten egzemplarz?
Oferta w otomoto ID: 6083478873 (przepraszam ale nie moge jeszcze wklejac linkow)
Cześć,
Nie wiem do końca jak zacząć więc może naświetlę temat w którym szukam pomocy. Chciałbym zostać posiadaczem Alfy 159 w wersji 2.4JTDM, SW, optymalnie gdyby był to automat.
Szukam egzemplarza zadbanego w którym nie trzeba będzie na dzień dobry robić grubych rzeczy - po pierwsze nie znam się na tym jakoś wybitnie po drugie nie chciałbym inwestować w to jakoś bardzo dużo czasu.
Jak sądzicie, jaka jest uczciwa cena za zadbany egzemplarz i jakie w ogóle są szanse na znalezienie takowego?
Póki co rzuciła mi się w oczy taka sztuka:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-alfa-romeo-159-ti-2-4-ID6DjhbD.html
VIN: ZAR93900007205580
Czy szanowni koledzy mogliby się wypowiedzieć w temacie? Będę zobowiązany.
Ja swojej za mniej niż 35 bym nie oddał. Mam też świadomość, że w realiach polskiego rynku aut używanych raczej jest to kwota mało realna, bo byłaby to chyba najdroższa alfa na otomoto.
Osobiście bym szukał auta, które ma jak najmniej właścicieli, mniejsza szansa, że któryś je katował i nie dbał. Po drugie jak wygląda środek, to też sporo powie o historii auta. Ale na końcu i tak najważniejsze jest szczęście![]()
Ostatnio edytowane przez KoŁoS ; 30-03-2021 o 14:47
Sprawdzanie przebiegów i historii serwisowych ASO "24h/7 dni" m.in. Alfa, Fiat, Lancia
Witam,
czy ktoś wypowie się nt tego auta?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-alfa-romeo-159-2-4-q4-ti-xenon-webasto-pdc-pelna-elektryka-ID6DyaXR.html#map
ZAR93900007144031