Coś słychać, ale raczej nie jest to "pogwizdywanie", raczej tylko podczas gwałtownego ruszania, wydaje mi się, że nie ma reguły. Na zimnym staram się nie pałować.
Jakie to jest turbo i w jakich jeszcze samochodach jest montowane?
Coś słychać, ale raczej nie jest to "pogwizdywanie", raczej tylko podczas gwałtownego ruszania, wydaje mi się, że nie ma reguły. Na zimnym staram się nie pałować.
Jakie to jest turbo i w jakich jeszcze samochodach jest montowane?
nie wiem czy ktokolwiek tu na forum na zimnym paluje, a mimo to turbiny gwizdza wielu osobom. u mnie gwizdze podczas normalnego ruszania lub po zwolnieniu gazu odwrotny swist, przy wiekszych predkosciach juz nie slychac.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
U mnie to samo . Z tym że to normalny dzwięk turbiny bez żadnego gwizdu.
u mnie podobnie jak u Kozaka, po założeniu chipa na 280 gwizd turbiny wyraźnie głośniejszy. No mocniej dmucha. Najlepsze, że mi się ten dźwięk podoba![]()
spokojnie wytrzyma aż do wymiany![]()