te - aniucha ty uważej co by z ciebie jakego polańskiego nie zrobili za pore lot
i popraw picasse - bo do oglądania teraz wymaga zalogowania :-(
udostępnij wszystkim
Ostatnio edytowane przez bocian ; 10-10-2009 o 22:31
ja nie dostarlem ;/;/ czekalem na znajomego w balicach i spoznil mu sie samolot ;/;/;/;/ FUCK THE LOT !!!! ;/;/;/;/
byłem parę minut przed 13 nikogo nie byłoCzasu nie miałem wiecej niestety dlatego nie zaczekałem. Widze ze było fajnie - tym bardziej żaluje.
no dotarliśmy parę minut po 13. Korki przeszkodziły w realizacji planu bycia nieco wcześniej.
My z Kotletem byliśmy przed 13, ale schowaliśmy się na chwilę na podziemnym parkingu, bo strasznie lało. Dopiero jak się nas więcej zjechało to już mniej padałoJak by nas było jeszcze więcej to pewnie by słońce wyszło
![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
hahahaAdams wiedziałem że taka będzie Twoja reakcja,przyznaje to Ty nas skilowałes pierwszy ale my Was też bo to było tuz przed skrętem,miałem jeszcze koła na wprost skierowane heheeheh. Ale te kilsy jak by kto widzioł przy 40km na godzina to by mioł ubaw heheh. Zaroz wciepna filmik i foty tylko sie musza na tubie zalogować bo wczesniej nie było potrzeby.
A co jest z Pablo miał dać cynka ze swoimi namiarami.
---------- Post dodany o godzinie 09:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:46 ----------
Aniucha robi postępy lecz widać że filmy w stylu blair witch project to jej specialnośc.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
A tak właśnie, miałam zgłaszać uwagi odnośnie tytułu
Tomasz, i jak kupiliście te krzesła??
adayena@wp.pl