Po waszych namowach też sobie kupiłem na przód i tył, emblematy trzymają się solidnie i są nie do odróżnienia od oryginału, no chyba że pod lupąSzczerze polecam.
Po waszych namowach też sobie kupiłem na przód i tył, emblematy trzymają się solidnie i są nie do odróżnienia od oryginału, no chyba że pod lupąSzczerze polecam.
Panowie, oba mają tą sama średnice 74mm??
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
Tak oba
temat trochę odkopany, al do rzeczy, czy w MiTo ktoś wymieniał jak na tym filmiku? youtube.com/watch?v=D8bWejdCz4g , link z naklejki, którą kilku poprzedników naklejało na stary emblemat niestety wygasł. Proszę o informację czy to co w filmie uważacie za bezpieczne.
Ja wymieniałem przedni właśnie w taki sposób jak na filmie. Najpierw robisz dziurę ostrożnie śrubokrętem, a potem podważasz od środka.
mostom
Czyli w MiTo taka sama zabawa jak w 159, emblematy jadą zacznę od przodu, tył to chyba większe ryzyko, ale powinno się udać zastosuje też suszarkę.
Ja w Giuliettcie i Mito nakleiłem jeden na drugi, bez ściągania oryginału.
Te emblematy z ali są tak cienkie, że po dociśnięciu pięknie układają się na starym logo, nawet z przyciskiem do otwierania bagażnika nie ma problemu. Wszystko działa poprawnie już ponad rok czasu.
w razie czego jutro atakuję, emblematy polakierowane, biorę sie za oba, dam znać jak skończę, czy faktycznie jest tak trudno i niebezpiecznie z tym tyłem.