1 na 10 suvów czy minisuvów jest stylistycznie udany. Reszta to po prostu rozmaite wariacje pod tytułem "but z cholewką".
1 na 10 suvów czy minisuvów jest stylistycznie udany. Reszta to po prostu rozmaite wariacje pod tytułem "but z cholewką".
Linka otwierania maski i jej prowadzenie zaprojektowane przez najlepszych włoskich projektantów. Plus za siłowniki do podtrzymywania maski.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Silnik nawet ładnie cofnięty w kierunku kabiny.
Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
mysle ze calkiem calkiem - bez szalu ale poprawnie
czego wiecej trzeba. Teraz psioczymy ze Alfa sie nie sprzedaje, a pozniej bedziemy ze sie sprzedaje
Dokładnie - niech się tego sprzedaje na pęczki i niech finansuje produkcję czegoś dla Alfistów.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Patrząc na foty wnętrza, to z tego co widać można wysnuć wnioski, że z Giulii i Stelvio pochodzą:
- klamka drzwi,
- kierownica z przyciskiem SS,
- nawiewy centralne obok kolumny kierownicy
- nawiewy boczne koło lusterek,
- manetki przy kierownicy (kierunkowskazy, wycieraczki, itp.),
- krój tunelu środkowego (trapezowaty kształt unoszący się ponad kolanami, obity materiałem/skórą z wybierakiem/selektorem biegów po środku) z podłokietnikiem,
- chyba te same zapięcia pasów bezpieczeństwa,
co może być nowe:
- tuby zegarów kierowcy (ale niekoniecznie bo słabo widać),
- nowe są guziki pod nawiewami centralnymi, czego nie ma w G&S,
- zadaszenie zegarów kierowcy,
- kształt podszybia jakby niższy środkiem i od pasażera,
Automatyczna skrzynia biegów pewnie będzie inna, bo selektor wygląda na inny - ruchomy typu PRND, a nie jak w ZF8HP* "stykowy".
Było już info jakie to będą skrzynie AT? Jakieś aisiny czy coś własnego od Stellantis?
L.