Panowie ten dym jebie benzyną i po odpaleniu na zimnym jednak jest Ok. On się nasila podczas napędu Np. Gdy cofam pod górkę to widze strugi dymu w bocznej szybie dodam ze w Bmce i Accordzie tak nie mam do tego w wilgotne dni środkowa cześć przedniej szyby nie chce odparować , radio mogę tylko wyciszyć nie mogę go wyłączyć i ciągła słyszę taki pisk z nadmuchow , który utrzymuje się do 3-5 minut po wyłączeniu silnika , jest tez pisk z okolic napinacza bądź pompy wspomagania układu kier. Klima jak już w innym poście wspomniałem pracuje słabo w porównaniu z niemcem czy japoncem z rana przy odpaleniu pojawia się komunikat o niskim ciśnieniu oleju znalazłem na tym forum odpowiedz na to pytanie ale dodając jeszcze ze nawigacja jest przed potopowa i w słoneczku kierowcy nie ma lusterka i porusza się ono tylko w trzech płaszczyznach to reasumując te mankamenty to chyba zbyt dużo jak na najbogatsza wersje 159. Dodam ze miałem 156 2.5 V6 i tam poza drobnymi problemami z elektryka i tym ze klima nie hulała poniżej 2 stopni wszystko było OK to w tym przypadku jestem nie mile zaskoczony albo zle trafiłem albo po prostu różnica w cenie skądś się bierze? Pomóżcie. Please!