Jeśli to jest model z dodatkową chłodnica lub sa dwie to spoko na dolocie jest zimniej wiec nie ma problemu z uzyskaniem ww wyniku.
A do tego rzecz biorąc nie ma kociołka
- - - Updated - - -
[QUOTE=Zbyn39;2314323]A co powiesz wersje USA 280 HP na jakiej liczbie octanowej śmigają w USA 87-91octan.
Tłoki nie płyną to znaczy ze co się przegrzeje czy jak ? Po czym to widać ze są dwie chłodnice ? Z przodu to mam chyba nawet 3 ....a z tym kociołkiem to nie kumam
Można jaśniej
Kociołek to GPF standard od 2018 roku.
Boczne chłodnice w nadkolach poznajesz po ażurowych kratkach zderzaka.
Tłoki płyną potoczna nazwa na Wysokie EGT zubożony lub przelany AFR spalanie stukowe.
Jeśli nie były ruszane limitery to sterownik spokojnie ogarnie bezpieczeństwo dla jednostki.
[QUOTE=Trevor;2313832]Tak jak mówi epsoniks, max moment jest ok.
Za szybko moment mięknie na wyższych obrotach. Ja miałem strojenie na 95 i wyszło >280 a to była pierwsza giulia u tego tunera. I to był ciepły letni dzień.
Mój samichód odebrany był w lipcu 2017.
Dziękuję Panowie za Wasze odpowiedzi. Skontaktuję się z tunerem i poproszę go o wyjaśnienia. Auto przyspiesza dużo lepiej, ale niedosyt pozostał. Odezwę się, gdy będę miał nowe informacje.
A czego ty oczekujesz po stage 1?
Wykres ci się pokrywa z ori i na ten setap masz przyzwoicie zrobione.
Widać ,że przy 5400 cooler już nie wyrabia / pewnie na drodze tego nie będzie czuć / .
Nie sztuka jest dowalić koksu i żyłować wszystko na maxa.
Na pewno da się wycisnąć więcej tylko po co?
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Ostatnio edytowane przez dziadzia82 ; 03-03-2022 o 08:55
Musisz mieć chociaż po stronie pasażera.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6Eqhfu.html.
Samochód UE.
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka