Strona 80 z 264 PierwszyPierwszy ... 30707172737475767778798081828384858687888990130180 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 791 do 800 z 2639

Temat: Alfa Romeo Tonale

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Polska
    Auto
    matyczna pralka Samochód: Giulia 2.0 MY21

Domyślnie

Cytat Napisał PingNoMore Zobacz post
    To przeczytaj ile pieniędzy wpłynęło.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

https://sjp.pwn.pl/szukaj/bilans.html

- - - Updated - - -

Cytat Napisał sailor_p Zobacz post
    Czy naprawdę w kontekście wydarzeń na Ukrainie, ktoś jeszcze ma wątpliwości czy to, że jesteśmy w UE czy w NATO jest dobre? Serio? Już nawet tępy pisowski rząd zrozumiał, że hejtowanie i rozbijanie UE było jak woda na młyn dla putina i nawet flagi UE wróciły w kadr jak pinokio coś tam bełkoczie. A jeszcze miesiąc temu pinokio poklepywał po plecach orbana, le pen i salviniego czyli odnogi putina w europie. Jeśli byśmy nie byli w UE bylibyśmy w strefie wpływów RU. Prosta geopolityka.
    Z geopolityki dwója.

Użytkownik Fachowiec Avatar Kurynio
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    Stelvio Q, wcześniej Stelvio 2.0 280

Domyślnie

Cytat Napisał Teddy Bear Zobacz post
    Tak? coś na ten temat napiszesz w kontekście Litwy i Słowacji??? Bo one już dawno przyjęły Euro. Dostrzegasz tam 20 procentową inflację?
    A co do południa Europy: też modelowe bla bla bla. W Hiszpanii i Portugalii bywam co roku, bywałem jeszcze w czasach, gdy mieli tam pesety i escudo. Owszem, ceny po wprowadzeniu Euro wyraźnie wzrosły.
    Jak rozumiem, w Polsce, mimo posiadania narodowej waluty, ceny stoją? I nie pisz mi o wojnie w Ukrainie. Porównaj ceny od 2015 do dzis, wyłączając okres od napaści Ruskich.
    I podziel się z nami swoimi wnioskami.

To raz.
    Dwa: odpuść już te teksty o "eurokołchozie". Gdyby nie nasze członkostwo w Unii, miałbyś dziś w Polsce realny kołchoz. Jak na Białorusi.
    Mnie też korciło, żeby odpisać, ale naprawdę, uwierz, to nie ma najmniejszego sensu. Najgorsze, że podobni mędrcy są właśnie u sterów naszego kraju. I każdy kto myśli inaczej, tak jak tutaj, jest wrogiem, szpiegiem i sprzedawczykiem.

Czy naprawdę w kontekście wydarzeń na Ukrainie, ktoś jeszcze ma wątpliwości czy to, że jesteśmy w UE czy w NATO jest dobre? Serio? Już nawet tępy pisowski rząd zrozumiał, że hejtowanie i rozbijanie UE było jak woda na młyn dla putina i nawet flagi UE wróciły w kadr jak pinokio coś tam bełkoczie. A jeszcze miesiąc temu pinokio poklepywał po plecach orbana, le pen i salviniego czyli odnogi putina w europie. Jeśli byśmy nie byli w UE bylibyśmy w strefie wpływów RU. Prosta geopolityka.
    Jak widać ma. Mit o potędze Polski wiecznie żywy jak widać, a prawda jest taka, że o potencjale militarnym Ukrainy, to możemy pomarzyć. Odnośnie kasy z Unii, to przynajmniej jeżeli jest jakiś program, to musimy na coś wydać bo nas sprawdzą, jeżeli kasa byłaby jedynie Polska, to nic by nie powstało, bo by powstawały tylko wielkie, słomiane inwestycje, jak przysłowiowy Miś, gdzie łatwo kasę zajumać.

P.S. sorki za offtop, znów wątek Tonale się zgównoburzowił
    Ostatnio edytowane przez Kurynio ; 09-03-2022 o 10:38

Mieszka w
    Polska
    Auto

Domyślnie

Na nic to nie było do roku 2015, kiedy było przyzwolenie na kradzież VAT. Można sprawdzić ile ukradli, ale wiem, to tylko teoria spiskowa i kołchoz jest cudowny, bo daje kasę charytatywnie i za darmo, np. na piąty akwapark we wsi, portal dla bezdomnych albo ławki dla sodomitów, które na drugi dzień i tak zostaną zniszczone. Grunt, że kasa się zgadza i ktoś zarobił. A może faktycznie to są tacy altruiści po prostu, którzy tak nas kochają, że dają za darmo.

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    Mito 1.4TB 155, Giulia 2.0TB 200 Super

Domyślnie

Jamniki też są dłuższe od 2015go.
    Tonale ani żadna alfa się nie będzie sprzedawać skoro perony niktórym odjeżdżają tak, że nurburgring robią w 3minuty.

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Jak ktoś w obecnej sytuacji geopolitycznej pisze o eurokołchozie to jest mądry inaczej.

I tyle o tym.
    Wróćmy do Tonale.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Mieszka w
    Polska
    Auto

Domyślnie

A ja mam nadzieję, że obecna sytuacja tylko przyspieszy agonię tego tworu, więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Mam też coraz większą pewność, że dożyję jego końca, o czym od dawna marzę, m.in. dlatego:

https://www.tvp.info/58945321/skanda...lowie-opozycji

Gdyby warunkiem tego było spalenie mojej Giulii, to bym to bez żalu zrobił, nawet jutro.

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    AR Giulietta 1.4 170 KM/Mustang 3.7 V6

Domyślnie

Cytat Napisał FernandoAlfonso Zobacz post
    A ja mam nadzieję, że obecna sytuacja tylko przyspieszy agonię tego tworu, więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Mam też coraz większą pewność, że dożyję jego końca, o czym od dawna marzę, m.in. dlatego:

https://www.tvp.info/58945321/skanda...lowie-opozycji

Gdyby warunkiem tego było spalenie mojej Giulii, to bym to bez żalu zrobił, nawet jutro.
    Hahah jeszcze link do tvp I wszystko jasne... Stary, czytając, Twoje wypociny widać, że przyjąłeś śmiertelne dawki bezczelnej prostackiej propagandy tvp i mózg Ci się zlasował.
    Naprawdę nie widzisz, jak zmieniła się telewizja kiedyś publiczną? Przecież to jest kopiuj wklej tego co zrobił Putin i Kim Jon Un. Jaki dla beki ze znajomymi ogladamy odcinek wiadomości, to mamy taką szczerą refleksję, jak nisko musi cenić swojego odbiorcę pis, że serwuje im taki propagandowy ściek.

Ale wracajac do tematu Tonale to robi objazd po Niemczech i info jest takie, że ceny mają startować w Niemczech od 35-35 kEUR. Czyli w Polsce jakaś fajna wersja pewnie bedzie pod 200kPLN...

https://www.clubalfa.it/408249-alfa-...-uk-e-germania

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Cytat Napisał FernandoAlfonso Zobacz post

Już teraz możesz spełnić swoje marzenia - po prostu jedź na Białoruś.
    Giulii nie pal, przekaż Ukraińcom....

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Użytkownik Fachowiec Avatar Kurynio
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    Stelvio Q, wcześniej Stelvio 2.0 280

Domyślnie

jak nisko musi cenić swojego odbiorcę pis, że serwuje im taki propagandowy ściek.
    Mnie też to dziwi, ale widocznie poziom jest odpowiednio dobrany. Bardziej subtelny, mogliby nie zrozumieć.

Wracamy do Tonale

https://www.youtube.com/watch?v=adURXP8Y1z8

Mieszka w
    Polska
    Auto

Domyślnie

Hahah jeszcze link do tvp I wszystko jasne... Stary, czytając, Twoje wypociny widać, że przyjąłeś śmiertelne dawki bezczelnej prostackiej propagandy tvp i mózg Ci się zlasował.
    Naprawdę nie widzisz, jak zmieniła się telewizja kiedyś publiczną? Przecież to jest kopiuj wklej tego co zrobił Putin i Kim Jon Un. Jaki dla beki ze znajomymi ogladamy odcinek wiadomości, to mamy taką szczerą refleksję, jak nisko musi cenić swojego odbiorcę pis, że serwuje im taki propagandowy ściek.
    Nie do TVP, tylko do portalu TVPINFO, a tego się nie ogląda, to się czyta. I na pewno tak nie lasuje mózgu jak GnojóWka. Ale wiem, ty nawet oczywiste fakty będziesz negował, jeśli są nie po linii partyjnej. Podaj tylko jedną nieprawdę, która tam jest napisana.

Ale wracajac do tematu Tonale to robi objazd po Niemczech i info jest takie, że ceny mają startować w Niemczech od 35-35 kEUR. Czyli w Polsce jakaś fajna wersja pewnie bedzie pod 200kPLN...

https://www.clubalfa.it/408249-alfa-...-uk-e-germania
    A wracając do tematu, to:
    "La versione di lancio del SUV del Biscione è attesa per il prossimo mese di aprile." - "Premierowa wersja SUV-a Biscione jest spodziewana w kwietniu przyszłego roku”.
    Ostatnio edytowane przez FernandoAlfonso ; 10-03-2022 o 10:11