No bo widzisz, część wątków tutaj jest technicznych i te są raczej merytoryczne, a część, jak ten w dużej części, filozoficznych - i wtedy "witaj w Polsce"....
No bo widzisz, część wątków tutaj jest technicznych i te są raczej merytoryczne, a część, jak ten w dużej części, filozoficznych - i wtedy "witaj w Polsce"....
dlatego moja prośba, aby nawet filozoficznie rozmawiać na jednak jakimś poziomie. Niech "witaj w Polsce" będzie miało nowe znaczenie - miłej kulturalnej atmosfery. Jak my tego nie zmienimy oddolnie, to kto nam to zmieni? Polska to jesteśmy my wszyscy. Chcemy aby było lepiej, więc zmieńmy tak drobną rzecz jak sposób komunikacji. To nic nie kosztuje. Tyle możemy na tym forum dyskusyjnym.
Małe zmiany mają dużą siłę, ale trzeba to robić konsekwentnie.
Ten Pan dobrze gada, wódki mu dać :-).
(Znaczy popieram apel).
Ostatnio edytowane przez netzmark ; 21-07-2022 o 11:59
[QUOTE=andie;2324242]Poniżej ceny części na rok do tyłu.
andie ceny podobne do dzisiejszych, poza lampami - 1770 za ksenon? Niemożliwe. Tył przerobienie, cyli usa na eu?
po prostu kilka osób poczuła "wyższość" nad innymi i na wszelkie sposoby usiłuje tą "wyższość" wykazać - przykre ale prawdziwe.
Dla mnie bez różnicy co kto kupuje i za co i za ile i ciesze się jak coś komuś się w życiu uda - tu jak widać żółć kilku zaraz zalewa. Strasznie to polaczowate.
Polowałem na 50564101 bo lewą 50564110 mam ok, ale to beznadziejne było.
Jednej nocy na allegro od dwóch różnych sprzedawców kupiłem 50564103 i 50564094 No i tyle wyszły [emoji123]
Niemniej wolałbym te z ciemniejszym lustrem...
Tył przerabiany z USA na EU w DK Tronik
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez andie ; 21-07-2022 o 13:31
Nastepnym razem powołaj się na mnie w Dk u Kuby czy Łukasza, dostaniesz moj rabatChyba jedni z lepszych w kraju wg mnie.
Ja kupiłem tył jasne Eu, ale te oryginalne ciemne sa ładniejsze
- - - Updated - - -
Zawiało romantyzmemNiestety "polskości" nie zmienisz, a jedynie możesz ją ignorować. Dla mnie rozmowa konstruktywna jest wtedy gdy w debacie używa się argumentów, a nie gdyby, jakby, Ja uważam, choć nie robiłem, ale słyszałem, czy przeczytałem w AutoŚwiecie. To tak, jak bezdzietny ksiądz, uczy rodziców wielodzietnej rodziny, jak mają je wychowywać
Czyli z tego wynika, że bezdzietne nauczycielki też nie mogą uczyć w szkole albo być np. psychologami szkolnymi?
uderz w stół....... Nie wiem czego bezdietna nauczycielka może nauczyć, oprócz przekazania wiedzy teoretycznej uczniom, tak samo jak psycholog szkolny, a praktyka to już codzienna walka z przeciwnościami losu, czy sytuacjami życiowymi, na które już regułek nie ma, kazda sytuacja musi być rozpatrywana indywidualnie, a nie ksiązkowo. Tak samo z samochodami, nie ma dwoch tak samo uszkodzonych samochodów, a jedynie podobnie, i przy jednym trzeba wyprostwać podłuznice a przy innym nie. Wiec uczenie kogoś z książek i mowienie jak ma sie zachowac, czy wychować swoje dzieci jest co najmniej smieszne