Strona 49 z 52 PierwszyPierwszy ... 3940414243444546474849505152 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 516

Temat: Stelvio - testy, porównania, artykuły, filmy i zdjęcia.

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Polska
    Auto
    matyczna pralka Samochód: Giulia 2.0 MY21

Domyślnie

Cytat Napisał AdiCarrion Zobacz post
    Pewnie mu zimno, przecież ogrzewanie auta jest dostępne tylko w najdroższych modelach Rolls-Royce'a.
    A co to ma do rzeczy? Kto normalny rozbiera się przed wejściem w zimie do samochodu (bo w środku raczej byłoby to trudno zrobić)? Wystarczy rozpiąć kurtkę i nie będzie gorąco jak się nie ustawia ogrzewania na max, bo "przecież po to jest". Przypomina mi to ludzi, którzy rozbierają się przed wejściem do supermarketu i tak łażą bez celu kilka godzin, zamiast w 10 minut kupić co potrzeba i do domu.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AlfaRomeo Brera 2.4 / Stelvio MY20

Domyślnie

serio? Nawet tego nie możecie zrozumieć, że ktoś może ma inne podejście?
    Każdy musi robić tak jak WY?

Do Pertyna można się w wielu miejscach przyczepić. Ale o to, że jeździ bez kurtki?

Wyobraźcie sobie, że ja też nie lubię jeździć wyubierany w płaszcze czy grube kurtki w samochodzie i ściągam zaraz jak tylko temperatura w samochodzie się podniesie. Żeby mieć więcej swobody.
    Po supermarkecie też nie lubię chodzić zawinięty jak na wyprawie w góry. I nie, nie łażę po markecie bez celu. Załatwiam wszystko sprawnie i szybko.

Trochę więcej zrozumienia dla innych Panowie, na ten nowy 2023 rok!

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR Stelvio 2.0 280KM Veloce MY2021

Domyślnie

Akurat w Stelvio i sportowych fotelach Veloce w kurtce jest niewygodnie bo gabaryt kierowcy się powiększa i te boczne dmuchane trzymania zaczynają nieprzyjemnie cisnąć w boki nawet jak są całkowicie spuszczone. Swoją drogą to takie coś powinni poprawić a nie ledy... Ja nie jestem jakiś szeroki a o pompowaniu boczków mogę zapomnieć. Dla jakichś mikrusów to zaprojektowali chyba.

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Byłą 156 TS, GT 1.9 z wiruskiem :),jest 166 3.0 FL

Domyślnie

Cytat Napisał FernandoAlfonso Zobacz post
    A co to ma do rzeczy? Kto normalny rozbiera się przed wejściem w zimie do samochodu (bo w środku raczej byłoby to trudno zrobić)? Wystarczy rozpiąć kurtkę i nie będzie gorąco jak się nie ustawia ogrzewania na max, bo "przecież po to jest". Przypomina mi to ludzi, którzy rozbierają się przed wejściem do supermarketu i tak łażą bez celu kilka godzin, zamiast w 10 minut kupić co potrzeba i do domu.
    Gość jeżdzi jak mu wygodnie-co w tym dziwnego?

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    RZ
    Auto
    Stelvio 2018 Sport TI

Domyślnie

zmów gównoburza o nic.

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Stelvio

Domyślnie

Bez kurtki pewnie dla tego, że czytał ten artykuł:
    https://fotelik.info/pl/news/dlaczeg...ment,1584.html

Użytkownik Fachowiec Avatar Kurynio
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    Stelvio Q, wcześniej Stelvio 2.0 280

Domyślnie

Cytat Napisał netzmark Zobacz post
    Zrozumiałem, nawet go do końca przecierpialem :⁠-⁠). Tylko takie odkrycia 2-3 lata po wprowadzeniu to gość ma taki zapłon jak tempo ględzenia. To byłby od biedy sensowny felieton ale kilka lat temu. Chociaż w sumie to nic się z niego nie można dowiedzieć ciekawego.
    Też odniosłem takie wrażenie. Pertyn ma taki ogólnie ględzący sposób nagrywania, ale tutaj moim zdaniem przerósł samego siebie o kilka długości. Podczas wypowiedzi, ma tyle wtrąceń i wrzutek, że definitywnie gubi się to, o czym on właściwie chciał powiedzieć na początku. Z tym GPF, też odniosłem wrażenie, że to w zeszłym roku, a przecież chyba od czerwca 2018. No i już chyba na tyle czasu upłynęło, że mówienie o trybie A, że to "all weather", to nieco przypał

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Byłą 156 TS, GT 1.9 z wiruskiem :),jest 166 3.0 FL

Domyślnie

Cytat Napisał Kurynio Zobacz post
    Też odniosłem takie wrażenie. Pertyn ma taki ogólnie ględzący sposób nagrywania, ale tutaj moim zdaniem przerósł samego siebie o kilka długości. Podczas wypowiedzi, ma tyle wtrąceń i wrzutek, że definitywnie gubi się to, o czym on właściwie chciał powiedzieć na początku. Z tym GPF, też odniosłem wrażenie, że to w zeszłym roku, a przecież chyba od czerwca 2018. No i już chyba na tyle czasu upłynęło, że mówienie o trybie A, że to "all weather", to nieco przypał
    Ja tam gościa lubię.Poza tym ewidentnie musiał gdzieś się zamotać w tych swoich wywodach,znaczy wiedział co chce powiedzieć, ale wpadł w jakąś pętle
    Bo akurat wiedzy technicznej i bycia aktualnie ze wszelkimi nowościami i technologiami to odmówić mu nie można.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR Stelvio 2.0 280KM Veloce MY2021

Domyślnie

Tak, na ogół ględzi strasznie ale z jakąś dozą sensu. A tu to jakby walnął "artykuł" żeby normę ilościową wyrobić.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AlfaRomeo Brera 2.4 / Stelvio MY20

Domyślnie

Nie ma się co dziwić. Dostał samochód na testy, więc musiał coś nagrać, a pogoda go zaskoczyła. Stąd wideo zrobione na sztukę, żeby coś w ogóle nagrać.
    Szkoda, ale nie ma co robić z tego zagadnienia.