Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 90

Temat: Brak możliwości włączenia / wyłączenia

Użytkownik Fachowiec Avatar FXX
    Auto
    Peugeot 508 II / Peugeot 308 T9

Domyślnie

Cytat Napisał yaniq Zobacz post
    Nie wiem, w jakim celu zadajesz mi te wszystkie pytania - nie jestem serwisantem Stellantisa, wcześniej miałem FESa, teraz mam MESa, który w 100% obsługuje 159 z 2006 roku, włącznie z osiowaniem proxy, z którego nigdy nie korzystałem, a więc nie pytaj mnie Ani o MiTo, ani o Giuliettę, ani o inne Fiaty, Peugoty czy Jeepy, bo to jest wątek AR159, a ja odpowiadałem komuś, kto bredził, że MES, to taka zabawka - mój błąd już Ci wyjaśniłem, czego jeszcze się spodziewasz?
    Zadałem je odpowiedzi na post kogoś, kto bredził, że MES jest oficjalnym narzędziem Stellantisa

Głupot o tym, że AlfaOBD to minimalistyczne narzędzie dla dłubaczy i nie ma wielu funkcji, które mam MES to już nawet ciężko komentować.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar yaniq
    Auto
    Alfa Romeo 159 1,9 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał FXX Zobacz post
    Głupot o tym, że AlfaOBD to minimalistyczne narzędzie dla dłubaczy i nie ma wielu funkcji, które mam MES to już nawet ciężko komentować.
    Dodałem, że ja ich nie znalazłem, chociaż faktycznie jakoś szczególnie nie szukałem, bo wolę to robić ekranie laptopa, niż smartfona, być może mam zbyt grube paluchy, bo "palców pianisty", nie ma na pewno - jakoś niespecjalnie odniosłeś się do wpisu, że zarówno Alfa OBD, jak i MES, to takie "zabawki", ale do tego już zdążyłem przywyknąć, a widząc, że masz sporą wiedzę, cieszę się, że akurat moje posty prostujesz, traktując inne, jako prostowania niewarte, bo ja na tym forum, również się uczę
    Ostatnio edytowane przez yaniq ; 20-07-2023 o 15:55

Użytkownik Fachowiec Avatar FXX
    Auto
    Peugeot 508 II / Peugeot 308 T9

Domyślnie

Cytat Napisał yaniq Zobacz post
    Dodałem, że ja ich nie znalazłem, chociaż faktycznie jakoś szczególnie nie szukałem, bo wolę to robić ekranie laptopa, niż na smartfona - jakoś niespecjalnie odniosłeś się do wpisu, że zarówno Alfa OBD, jak i MES, to takie "zabawki", ale do tego już zdążyłem przywyknąć, a widząc, że masz sporą wiedzę, cieszę się, że akurat moje posty prostujesz, traktując inne, jako niewarte prostowania
    AlfaOBD jest również w wersji desktopowej.

ZBANOWANY Znawca
    Mieszka w
    Zamość
    Auto
    A.R 159 Ti 2.0 16V 2010r

Domyślnie

I kolejny raz potwierdziłeś swoją hipokryzje. Nie czepiam się poprostu czytam co piszesz. I samo wychodzi. Ale najlepiej innych oceniać siebie nie widząc.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Auto
    Alfa Romeo 159 1,9 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał FXX Zobacz post
    AlfaOBD jest również w wersji desktopowej.
    Racja, ale ja mam tylko tę na Androida, a na PC, mam MESa

Cytat Napisał darek156 Zobacz post
    Ale najlepiej innych oceniać siebie nie widząc.
    Jeszcze raz, poprosiłem Cię o doprecyzowanie pytania, czego nie zrozumiałeś? - zachowujesz się jak taki ratlerek, który ugryźć nie jest w stanie, ale co poszczeka, to jego

ZBANOWANY Znawca
    Mieszka w
    Zamość
    Auto
    A.R 159 Ti 2.0 16V 2010r

Domyślnie

Jak cytujesz to wstawiaj całość a nie cześć tekstu.

Auto
    Alfa Romeo 159 1,9 JTS

Domyślnie

Po co mam wstawiać cały tekst, skoro odnoszę się do konkretnego fragmentu? - zapytałeś, czy MES jest aplikacją, a ja Cię zapytałem, czym wg Ciebie jest aplikacja - co jeszcze powinieniem był zacytować?

Wczoraj zapytałem, czy mógłbyś mi przysłać udzkodzony zamek, który zastąpiłeś sprawnym, a Ty mi na to, że jesteś w Niemczech, na co ja Ci, że poczekam aż wrócisz, a Ty mi, że nie będziesz rozbierał drzwii, że żebrzę o zamek i jestem debilem - czyżbyś miał aż takie problemy z pamięcią, bo mod usunął wpisy?
    Ostatnio edytowane przez yaniq ; 20-07-2023 o 16:25

ZBANOWANY Znawca
    Mieszka w
    Zamość
    Auto
    A.R 159 Ti 2.0 16V 2010r

Domyślnie

Cytat Napisał darek156 Zobacz post
    I kolejny raz potwierdziłeś swoją hipokryzje. Nie czepiam się poprostu czytam co piszesz. I samo wychodzi. Ale najlepiej innych oceniać siebie nie widząc.

To jest cały tekst. Tak dla przypomnienie. I jak widzisz nie tyczy mesa itp.

Auto
    Alfa Romeo 159 1,9 JTS

Domyślnie

Ale czego miałoby to dowodzić, bo nie za bardzo rozumiem - przedstawiłem Ci przebieg wczorajszej i dzisiejszej dyskusji, który fragment nie odpowiada prawdzie, bo ja piszę o meritum, a nie Twoich wyobrażeniach - wczorajszym tematem był zamek drzwi, a dzisiejszym MES - czego nie zrozumiałeś i co chcesz udowodnić?

ZBANOWANY Znawca
    Mieszka w
    Zamość
    Auto
    A.R 159 Ti 2.0 16V 2010r

Domyślnie

Odpowiedziałem Ci ze mam na głowie inne sprawy niż to żeby po powrocie wysyłać ci ten zamek tego też nie pamiętasz? Poza tym pisałem o twojej hipokryzji a jieno zamku i mesie i co tam jeszcze wymyśliłeś znowu. Daj se juz spokój.