Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 98

Temat: Jednak Tonale

Użytkownik Alfista Avatar Andrzejsr
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    156sw 2.5V6, 166 3.2V6, 156 2.0TS 'cup'

Domyślnie

Cytat Napisał SE7 Zobacz post
    A potrafisz tak jeździć jak Andrzejsr? Bardzo wątpię i takiego auta to chyba na oczy nie widziałeś a o osiągach nie wspomnę.
    Zerknij na film przestań obrażać i się wymądrzać.
    https://www.youtube.com/watch?v=rJ0IwKjqiZ8

Dzięki, no niezręcznie mi. Po nick'u widzę że też 7ki lubisz

Kurde co za typ ten teddy.. .Jak nie przewidzisz to nie wsiadaj do auta człowieku, za trudne do zrozumienia ? raczej nie mocą , a masą i hamulcami się zajmij i regularnymi kursami doskonalenia , w różnych warunkach pogodowych. Motto streetracerów od 7miu boleści - mocą uchronisz od wypadku.
    Odpowiedz jak tutaj moc pomogła w niezaistnieniu zdarzenia ? :

https://tvn24.pl/swiat/slowacja-proc...gode-st5806446

Użytkownik Znawca
    Auto
    Alfa 159 2.0 170 KM

Domyślnie

Cytat Napisał Andrzejsr Zobacz post
    D
    Kurde co za typ ten teddy.. .Jak nie przewidzisz to nie wsiadaj do auta człowieku, za trudne do zrozumienia ? rl]
    Skończ ten słowotok. Brak ci elementarnej wiedzy. Daruj sobie linki z twoich wyczynów, które nie mają nic wspólnego z codziennym użytkowaniem szos przez miliony kierowców. Powtórzę: ludzie GINĄ na drogach między innymi, przez takich jak ty. Koniec dyskusji.

Mieszka w
    Rzeszów
    Auto

Domyślnie

Koniec to był, gdy napisałeś głupotę o mocy i bezpieczeństwie, później to były kpiny z tego co napisałeś, żadna dyskusja. Ale brnąłeś dalej rzucając wielkimi strasznymi słowami śmierć, giną , w ogóle wszyscy umrzemy (no chyba że będziemy mieć pewną - _nieokreśloną_ bo ile to dużo ? tyle co ma teddy ? czy ten porszak co z mocą zabija ? nie wiemy ile to dużo MOCY) . Ale Tonale ma za mało , to choć tyle wiemy i Tonale będą zabijać na ulicach oczywiście. Brakło nagłówkowego pudelkowego - "dramat" czy inne "zadziwiające" ... nikt się na to nie lapie, brzmi to idiotycznie.

Wyczyny conieco mają, do dróg, ale ślepemu o kolorach... :-/

BTW właśnie trwa kolejna wyprawa maluchów po poprzedniej do Monte Carlo teraz pod Monte Cassino jakieś 3-4 tys km. Kurde z tymi ich 25 HP na sztukę..., a gdzie tam jak po 20 zostalo to super . No to pozabijają się wszyscy i pół europy zmiotą przecież jak nic. MORDERCY! . Szkoda bo i Sobiesław Zasada zginie. Jak on mógł wsiąść w tak zabójczy wóz 25 koni, morderca i samobójca w jednym. A może nie, może dzięki "wyczynom" ( ) m.in. wie ze jedzie się na ile auto pozwala, potrafi przewidywać, a nie depcze i niech się dzieje wola nieba, mam przecież MOC ? Może ma różne auta? tak, w sumie jest taka możliwość, wydawałoby się że to niemożliwe, ale chyba jednak tak.

Gdzieś coś napisał w ten deseń - o przewidywaniu itd, poczytaj , polecam rozdział o wyprzedzaniu bo pisałeś że masz z tym problem (ten od porsze najwyraźniej nie czytał, a moc miał) :
    https://allegro.pl/oferta/szybkosc-b...na-15796065021

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Giulia Sprint

Domyślnie

Cytat Napisał Teddy Bear Zobacz post
    Skończ ten słowotok. Brak ci elementarnej wiedzy. Daruj sobie linki z twoich wyczynów, które nie mają nic wspólnego z codziennym użytkowaniem szos przez miliony kierowców. Powtórzę: ludzie GINĄ na drogach między innymi, przez takich jak ty. Koniec dyskusji.
    Ja mam dla Ciebie propozycję. Przyjedź gdzieś na tor i się pościgamy w trójkę a może będzie więcej chętnych do weryfikacji umiejętności. Wtedy możemy dyskutować naprawdę w fajnej atmosferze. Ja zawsze mam szacunek dla ludzi, którzy mnie objechali i vice versa. Potrafisz zrozumieć, że normalny ruch to nie wyścigi?
    Trochę tu już jest zamieszania za co przepraszam ale nie mogę się powstrzymać od komentarza

Mieszka w
    Rzeszów
    Auto

Domyślnie

A tam trackday zaraz. Ktoś kto był choć raz na kursie doskonalenia techniki jazdy (a każdy dbający o bezpieczeństwo i aby ludzie nie GINĘLI przecież musiał być ), po powrocie wie co jest ważne i że na ostatnim miejscu jest MOC. No chyba że chce zabijać no to co innego .

Użytkownik Znawca
    Auto
    Alfa 159 2.0 170 KM

Domyślnie

Ja mam dla Ciebie propozycję. Przyjedź gdzieś na tor i się pościgamy w trójkę a może będzie więcej chętnych do weryfikacji umiejętności. Wtedy możemy dyskutować naprawdę w fajnej atmosferze. Ja zawsze mam szacunek dla ludzi, którzy mnie objechali i vice versa. Potrafisz zrozumieć, że normalny ruch to nie wyścigi?
    Trochę tu już jest zamieszania za co przepraszam ale nie mogę się powstrzymać od komentarza
    Dość tego bełkotu, powtarzam. Nie rozmawiamy o ściganiu się na torach. Rozmawiamy o milionach użytkowników szos, z których 99 procent nie ściga się na torach. Jak nie rozumiesz tego, nie ciągnij go bez sensu.

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Byłą 156 TS, GT 1.9 z wiruskiem :),jest 166 3.0 FL

Domyślnie

Dość tego bełkotu, powtarzam. Nie rozmawiamy o ściganiu się na torach. Rozmawiamy o milionach użytkowników szos, z których 99 procent nie ściga się na torach. Jak nie rozumiesz tego, nie ciągnij go bez sensu.
    Rozumiem,że mając auto o osiągach zbliżonych do podstawowego Tonale stanowisz na drodze zagrożenie dla siebie i dla innych?

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Giulia Sprint

Domyślnie

Zostawiłeś 1% z milionów użytkowników dróg dla tych, którzy się ścigają. Pytanie retoryczne dla Ciebie, kto z tych milionów ma większe umiejętności? 99% vs 1%. Ty chyba pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiesz.

Użytkownik Znawca
    Auto
    Alfa 159 2.0 170 KM

Domyślnie

Zostawiłeś 1% z milionów użytkowników dróg dla tych, którzy się ścigają. Pytanie retoryczne dla Ciebie, kto z tych milionów ma większe umiejętności? 99% vs 1%. Ty chyba pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiesz.
    Co to za bełkot? powtarzam, skończ ten temat. Oby jak najmniej takich ludzi na drogach, jak ty i twoi akolici.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Krzyk
    Auto
    Alfa Romeo Stelvio MY21 200KM

Domyślnie

W uzasadnieniach wyroków dotyczących wypadków samochodowych są między innymi: " nieuważna obserwacja przedpola jazdy ", " niedostosowanie prędkości do warunków jazdy " ( i nie o pogodę tu chodzi, tym bardziej nie o zbyt małą prędkość ) i temu podobne. Żaden sędzia nie napisze w uzasadnieniu wyroku: " zabrakło mocy ". Durnia by z siebie zrobił.

Temat jest o Tonale.
    Ostatnio edytowane przez Krzyk ; 16-07-2024 o 22:10
    Nie chcę Tesli nawet jeśli będzie w rosso i z busso.