po co kątówkę jak to zwykłymi kombinerkami wychodzi?- one są na wcisk i maja rozcięcie.
po co kątówkę jak to zwykłymi kombinerkami wychodzi?- one są na wcisk i maja rozcięcie.
jasne, zrób, albo wynajmij informatyka. generalnie tu się nie przelewa ani finansowo ani mocami ludzi o ile wiem.
a z resztą po ? nie szuka się na wyszukiwarce forumowej, tylko w googlach wymuszając szukanie na stronie - jedynie często trafia nie na tą stronę forum (bo ludzie mają róznie posutawianą ilość postów na stronę), trafiasz jednak do wątku i tam już sobie skrolujesz. Magiczne zaklęcie do googli jest site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio i dopisujesz czego szukasz...
Panowie. Bawiłem się kalibracją fotela, bo za daleko odjeżdżał, No i..... coś strzeliło i oczywiście kalibracji nie przeszedł. Teraz tylko delikatnie odjeżdża nie gniecie nóg z tyłu, prędzej była tragedia i w sumie oto mi chodziło. No ale.... Jestem ciekaw co się stało, co poszło nie tak ??? Znalazłem w prowadnicy suwaka fotela takie kawałki jak na zdjęciu. Ktoś wie co to jest?
![]()
sądzę że raczej kompletować coś z używki. miałeś coś pod fotelem że doszło do awarii? kulki to tam nie kojarzę żadnej też - bardzo dziwny widok - z ciekawości po powrocie z urlopu looknę na zdjęte fotele które mam w piwnicy - moze jakiś bebech się dla Ciebie jakby co też znajdzie
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Ooo ...Super by było jak byś zobaczył jak to u Ciebie wygląda i czy coś byś znalazł dla mnie.Ogólnie pod fotelem nic nie było, myślę że zmęczenie materiału jak ten fotel się przesuwa tysiące razy. Ogólnie wszystko chodzi z elektryką,.. do przodu na maxa mogę przesunąć i do tyłu też. Jedyny problem to brak dokończenia kalibracji w (alfaObd), ciekawe też jest to że ta kalibracja się nie udaje, ale wykonuje do końca ją komp. I po tym mogę zapisać fotel normalnie. Jedyna różnica w tym ,że fotel przesuwa się teraz do tyłu minimalnie ,wcześniej było to dużo więcej
Ostatnio edytowane przez carolloooo ; 18-03-2025 o 23:17
przypomnij się w przyszłym tygodniu - na ten moment jestem jakieś 1000km od tych foteli (snowboardzik w Dolomitach)
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.