Kurde, to mam nadzieję że nie będą zwykłe h7, bo będę wściekły , byłem pewien ze tylko bixenon występował w takiej lepiej wyposażonej wersji. Dzięki za konfig
Kurde, to mam nadzieję że nie będą zwykłe h7, bo będę wściekły , byłem pewien ze tylko bixenon występował w takiej lepiej wyposażonej wersji. Dzięki za konfig
nie no pisałem na zdjęciach aukcji jest xenon ale nie wiadomo jaki. ePer miewa błędy - brak kodu typu lampy i walnęło halogenem w konfigu. nie przejmuj się, jest xenon.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
hej,
nie chce zakładać nowego tematu, wiec napisze tutaj bo nie znalazłem jednoznaczej odpowiedzi.
Chodzi o moduły do lamp 35W, czy moge przełożyć moduły USA do lamp EU? Zrobiłem to i wszystko świeci, ale wolałbym się upewnić czy nie ma jakichś różnich napięc na ledy albo xenon. z góry dzieki za odpowiedz.
no to jak już zrobiłeś i działa, to trochę późno pytaćnie wiem czemu miałoby się to różnić czymkolwiek - pewnie nawet numery na puszkach te same? raczej Twoje sprawdzenie potraktujemy jako empiryczny dowód że przypuszczenia zostały potwierdzone haha
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Numery były inne, mes nie wywala bledow, powinno być ok. Pytałem bo kiedyś w bmw miałem ten sam przypadek i tam moduły usa miały inne napięcie i sie mi spaliły, dopiero na modułach eu problem sie rozwiązał. Pozostało mi testować![]()
moduły są częścią lampy, tzw palniki te same USA vs EU (nie 25W vs 35W), złącza kompatybilne, więc skoro działa to na 99.9% tak pozostanie na zawsze