subskrybcję na przedliftowe mapy na świecie masz chyba tylko jeszcze ty haha
subskrybcję na przedliftowe mapy na świecie masz chyba tylko jeszcze ty haha
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Może nie tylko ja ale męczyć się ze mną muszą do 08.2028 r.![]()
Dzięki za info. Sprawdzałem kilka dni temu, to nie było. Ostatnia była ze stycznia.
Giulia Super 2.2 MultiJet
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
I tak mają wszystko w d*
Dostałem wiadomość z "infolinii", że przyczyną "nie działania" wprowadzania głosowego adresu jest niezgodność wersji map i serwera.. Problem ma zostać rozwiązany w czerwcowej wersji map... A ja na to, że jak mam pobrać tą mapę, skoro wygasła mi subskrypcja na mapy i w ASO nie wiedzą jak mam ją przedłużyć. No to postarają się jakoś udostępnić mi tą jedną aktualizację.... Bo rzeczywiście mają "jakiś problem" z przedłużaniem subskrypcji na mapy.. Siedzę i czekam aż coś wymyślą![]()
Ciekawe, czyli jak aktualizacja na czerwiec to jest szansa/nadzieja, że w tym roku się wyrobią. Jeszcze mam kilka miesięcy zanim wygaśnie, moze się uda i jak wynika z powyższego jeżeli chciałbym żeby wybieranie głosowe działało to lepiej już nic więcej nie pobierać bo to loteria![]()
Tak a propos: Jaka jest aktualna wersja map? Mam 19.0.2023.06 - trochę mnie to 2023 dziwi. Z drugiej strony obwodnica Zawiercia, otwarta jakiś miesiąc - dwa temu, na przykład jestNa mopar mi pisze "No updates are currently available on the Map Update website. Contact your Stellantis authorised workshop to check new map availability.".
Jak wymyślą to raczej na pewno będą musieli Ci dać jakiś nowy plik licencyjny. To jak dostaniesz to nie zapomnij o innych :-)
Ostatnia oficjalna od Alfy i dzialajaca prawidlowo to jest 24.0.0. z września 2024.
Następna dostępna od Tomtoma to 25.0.0 z grudnia ale tej Alfa nie opublikowala bo się chyba pogubila jak załatwić kwestię szyfrowania.
Ostatnio edytowane przez netzmark ; 09-06-2025 o 14:05