Czy auto nie traci na dynamice i prowadzeniu na takich walcach? Jak ze spalaniem i trakcją?
Czy auto nie traci na dynamice i prowadzeniu na takich walcach? Jak ze spalaniem i trakcją?
@kozak masz jakies zdjecia jak felga opona wystaje na tyle z felgami technico w rwd? Jakiej szerokości miales oponę?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Trakcja bez porównania lepsza. Spalanie pewnie minimalnie większe. Dynamika podobna. Mam boxa na ok. 250KM, ale w przyszłym tygodniu wejdzie chip, więc powinno wypluć ok. 300KM.
Pokaż fotę koła z tyłu ile to wystaje. Jaka szerokość opony siedzi?
https://zapodaj.net/plik-0wolsvDl3D
Opony mam oryginalne od QV. Były z felgami, więc 285/30/19 tył
Miałem 225/50/17