Ściągnąłem, pokazuje mi kolejną wersję*450, rozmiar ciut większy, spróbuje wgrać przy dłuższej jeździe. Dziś tylko wokół komina
Ściągnąłem, pokazuje mi kolejną wersję*450, rozmiar ciut większy, spróbuje wgrać przy dłuższej jeździe. Dziś tylko wokół komina
No ja właśnie też, mam na penie i czekam na okazję podróży jakiejś ciut dalszej :-).
Na pewno jest to 26.0 w podglądzie bina ale czy działa to się okaże.
Nie wiem czy to tylko stało się w moim przypadku, ale przy instalacji pasek postępu po godzinie doszedł do końca, lecz nie zakończyło procesu instalacji. Po 2h wyciągnąłem pendrive i wyskoczył błąd instalacji. Po zrestartowaniu radia, mapa wskoczyła z najnowszą wersją i chyba jest wszystko okej
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Dzisiaj wrzuciłem na pendrive'a i w dłuższej trasie zainstalowałem. Instalacja gładko i normalnie (około 45-50 minut w moim przypadku). I teraz pokazuje wersja: 26.0 2025.06 :-) I faktycznie sprawdziłem - są poprawki w mapach w moich okolicach. Plik licencji oczywiście cztery spacje i działa.
Ja wgrywałem to co mi wyświetlało sie w maps.mopar jako 19.1.0. Podczas instalacji AA cos krzyknęło (upominało się chyba o włączenie lokalizacji), w efekcie zamkneło sie okno postepu instalacji, ale mapy instalowały sie dalej w tle, nawet nie wiedziałem że tak możnaWygląda, że wszystko działa.
Dzięki. 5 spacji zawsze było![]()
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Wszystko zrobione zgodnie z procedurami. Silnik chodził na wolnych obrotach z drobnymi przejażdżkami. Start Stop wyłączony na stałe. Ciężko powiedzieć o co chodziło, ale jest wszystko w porządku![]()