Strona 112 z 112 PierwszyPierwszy ... 1262102103104105106107108109110111112
Pokaż wyniki od 1,111 do 1,112 z 1112

Temat: [Stelvio] Opinie użytkowników o Stelvio

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Stelvio 2.0 200KM Q4 2018

Domyślnie

Cytat Napisał mickry Zobacz post
    dobra większość przeczytałem. Szukam teraz wątku jak był dla giulietty na temat silnika 1.4MA, to tutaj jest bliźniacza konstrukcja. Może ktoś opisywał jej jakies wady/zalety?
    P.S. Jest ktoś w stanie subiektywnie ocenić ilość miejsca z tyłu? Mam dzieci małe, więc wlecą dwa foteliki na isofix. Obecnie mam Forda Fusion z usa czyli Mondeo MK5 więc teoretycznie auto gabarytowo większę, niewiele słabsze bo 2.0 na turbo również i trochę zastanawia mnie ilość tego miejsca za kierowcą.
    Jak 2 foteliki z isofixem z tyłu, to nie ma już miejsca na 3 osobę. Ja wciskam 3 dzieciaków (2 w fotelikach) ale zrezygnowałem z isofixa, żeby przesunąć foteliki bardziej do drzwi. Jest trochę zabawy z zapinaniem ale się da, najlepiej z przedłużkami dla kobiet w ciąży .

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Turek
    Auto
    Stelvio FE LPG; Giulia Veloce `17 LPG

Domyślnie

Cytat Napisał mickry Zobacz post
    dobra większość przeczytałem. Szukam teraz wątku jak był dla giulietty na temat silnika 1.4MA, to tutaj jest bliźniacza konstrukcja. Może ktoś opisywał jej jakies wady/zalety?
    P.S. Jest ktoś w stanie subiektywnie ocenić ilość miejsca z tyłu? Mam dzieci małe, więc wlecą dwa foteliki na isofix. Obecnie mam Forda Fusion z usa czyli Mondeo MK5 więc teoretycznie auto gabarytowo większę, niewiele słabsze bo 2.0 na turbo również i trochę zastanawia mnie ilość tego miejsca za kierowcą.
    Mam 2m wzrostu, z przodu jest super o ile mogę być odsunięty maksymalnie do tyłu. Jeśli fotelik z bazą to niestety wymusza przesunięcie fotela i wtedy szału z miejscem nie ma. Silnik ok, trafiają się problemy z MA ale dużo mniej niż w 1.4 i jakieś incydenty jak odkręcona śruba pompy oleju, mocowanie turbo i pewnie kilka mniejszych. Niska kultura pracy na biegu jałowym, spore zużycie paliwa ale duża przyjemność z jazdy, dobrze współpracuje z LPG.