Się stróże prawa znaleźli.
Się stróże prawa znaleźli.
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
Panowie !!!
Was to się na trzeźwo "słuchać" nie da !!!
O czym wy mówicie ??? Gie kogo obchodzi kogo na co stać !!!
A na spokojnie się tego zrobić nie da?
Czy ktoś tu mówił o zeskanowaniu całej gazety i rozdawaniu za darmo wszystkim w ramach "walki z monopolem" ??? Nie. Więc skąd te oskarżenia o złodziejstwo ?
Jakaś moherowa moralność Was dopada. Jeśli chcę i mnie na to stać to kupuję gazetę, płytę, program komputerowy i pożyczam komu chcę.
I żeby nie było, że gadam głupoty powtórzę - POŻYCZAM i ma to do mnie wrócic, bo jak pożyczyłem to nie mogę z tego skorzystać.
A jak będę komuś chciał podarować to podaruję. Ja najwyżej kupię sobie drugi egzemplarz.
Jeżeli kupiłem dobry film to znaczy, że nie wolno mi go oglądać z żoną, bo ją też oskarżycie o kradzież ? A może powinienem kupić tyle kopi ile osób chcę na ten film do siebie zaprosić?
Nie popadajcie w skrajności. Nie znoszę złodziejstwa, ale zdrowego rozsądku nikt Wam chyba nie ukradł? Przeczytajcie jeszcze raz wszystkie te posty i zastanówcie się na spokojnie, czy warto było pisać takie rzeczy?
Nie wiem co jest z waszymi PC ale czy nie istnieją w waszej klawiaturze przecinki kropki itd.
Ostatnio edytowane przez Piotriix ; 31-10-2009 o 17:02
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Też byłem ciekawy artykułu, będąc na zakupach wszedłem do saloniku prasowego i zakupiłem numer. Przeczytałem, a że posiadam skaner zrobiłem PDF z artykułem:
Dostępny:
http://rapidshare.com/files/30058451...a_166.pdf.html
http://www.eupload.pl/files/WT0YRAJJ...Alfa%20166.pdf
Nie wiem ile osób będzie mogło ściągnąć, jak jest z limitami. Ale jak będzie mało to wrzucę gdzie indziej, albo niech ktoś jeszcze udostępni.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
dzieki koledzy za udostepnienie wielki szacun![]()
artykuł całkiem rzeczowy, w sumie ze wszystkim mozna się zgodzić po za tym że zawieszenie w 166 jest nietrwałe
Moim zdaniem trochę pojechali z silnikiem 2.0 ts. Powinni się nim najpierw przejechać, a potem dopiero mówić, że to muł. Jeździłem wcześniej samochodami (2) które miały odpowiednio 180 i 210 koni i naprawdę na dynamikę T.S'a nie narzekam. Najlepszy jest efekt jak od 3800 tys. obr dostaje kopa i tak do ponad 7 tys. Pozdr
a w temaciemnie ten artykuł, że tak powiem natchnął
Podobały mi się zawsze te auta, ale teraz się otworzyła może właściwa szufladka?
Rzetelnie, czy nie rzetelnie chłopaki napisane? Myśleć o tej Alfie poważnie, czy wrzucić na luz?Czy auta po lifcie są znacząco lepsze?
Teraz mam codziennego niezbyt jeszcze starego japońca (nie psuje się) i wiekowego niemca (ma rwd to w nim ważne) i nie wiem, czy starczy mi odwagi na przesiadkę na auto, które jest synonimem stylu, klasy i stereotypowym przykladem awaryjności...![]()