Nie no... wciągasz mnie w dyskusję, OT się zaczyna robić i punkty mi zaraz wlepisz, ale muszę spytać...
Bywam co roku w Dziwnówku, ale gościa w okularkach i czapeczce jadącego na etezetce nie widziałem, a ciekaw jestem jakie ewentualnie "symbole" wozi na baku ?
A daję słowo, że na pewno nie przegapiłbym 250-tki.
Pozdrawiam jako były użytkownik 251.
Czemu? Przecież logo powinno być na gadżetach, więc chyba to nie OT...
Tu bobryt rządziZabronił mi "pomagać w moderowaniu", jak dostaniemy to od niego
![]()
Co do ETZ to pojeździła 2 dni i zginęła iskra... Wymieniłem cewkę, potem zamówiłem moduł zapłonowy i... już nie chciało mi się go wstawiać. Poszła za 400 zł gdzieś pod Zieloną Gorę. Nie miała papierów, była rozkręcona i też nie chciało mi się "bujać" dlatego cena taka niska. Moja też była 251, pięć biegów, elektroniczny zapłon. Przez dwa dni fajnie sobie pojeździłem...Na razie jeżdżę Citroenem Xsarą Picasso mojej mamy, bo jej auto niepotrzebne
Chciałbym jakąś KTM na plażę i do lasu, ale zobaczymy...
PS
Miałem orzeszki po dziadku, jeden ORMOwski. Miałem też okulary do spawania... Jeździłem tak, ale na Jawie 50 skuter![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 31-10-2009 o 20:04
Moze jakies etui na dokumenty?![]()
Propozycja: Brelok do kluczyków (z logo AR i Forum)
Tuti... naszą dyskusję proponuję przenieść do Hyde Park`u.
Może znajdziemy jeszcze kogoś do dyskusji ?
a ja bym chcial rolete na szybe z logiem alfaholikow.............nie koniecznie rozsowana. mogla by byc na przyssawki lepiona na tylna szybe
Ja chcę taką naklejkę na przednią szybę, jak ta na zdjęciu, ale z napisem "Alfa Rulez" i żeby świeciła koniecznie tak jak na focie
http://demotywatory.pl/346172/Czy-ciemno-czy-jasno
mysle ze fajne byly by tez pokrowce na zagłówki z logiem ar, smyczki , breloki, maskoty samochodowe, oprawka na dowod rejestracyjny, choinki zapachowe do autka, i wiele wiele innych
mnie np sie podobaja jeszcze jakby byly w kolorze siedzen to bajkaco do naklejek to jak najbardziej jestem za. mnie osobiscie interesowaly by naklejki na szkla lusterek takie malutkie cieniutkie przezroczyste lub lekko przyciemniane oraz naklejki na szybe na bok lub naklejka przeciw sloneczna na tylna lub przednia szybe z malym napisem z boku alfaholicy i malym logiem. chetnie tez widzialbym flage samochodowa szalik na zime czapke na zime rekawiczki papierosnice choc nie pale
kufle szklanki na piwo szkatulki dla kobiet
z logiem heheh
a najbardziej to chcialbym mieszek na dzwignie zmiany biegow z wyszytym napisem alfa romeo czarny mieszek biale wyszycie napisu lub czerwone
![]()