Chlopaki jak wyjac kanapke z tylu? robi mi sie tam mokra plama jakby zbierala sie wilgoc chce to szybko obaDAC, a nie wiem jak sie zabrac za jej wyjecie![]()
Chlopaki jak wyjac kanapke z tylu? robi mi sie tam mokra plama jakby zbierala sie wilgoc chce to szybko obaDAC, a nie wiem jak sie zabrac za jej wyjecie![]()
PRZECZYTAŁ, OBADAŁ I ZBADAŁ NOI ZATWIERDZIŁ MAjESTIC
Jeśli dobrze pamiętam to w dolnej części oparcia są śuby, które trzeba odkręcić, a potem mocne pociągnięcia do góry i po sprawie.
MAJESTICAR156,
siedzisko jest przymocowane dwiema srubami przy nogach
zdjelem wlasnie kanapy musze wyprac tapicerke bo to resztka nie dokreconego rozlanego plynu chlodzacego OMG
PRZECZYTAŁ, OBADAŁ I ZBADAŁ NOI ZATWIERDZIŁ MAjESTIC
Jeśli chcesz się przebić do bagażnika to nie koniecznie musisz zdejmować oparcie. Wystarczy, że odkręcisz siedzisko i da radę bez problemu przeciągnąć przewód od anteny. Siedzisko trzymają 2 śruby na dole. Odkręcasz je i wyciągasz siedzisko.
One nie przeszkadzają bo nie łączą oparcia z siedziskiem. One tylko trzymają oparcie.
no to jak wyjąć siedzisko kanapy już wiem i to zrobiłem ale jak oparcie w sedanie. Dwie śruby są pod siedzeniem ale co dalej??